Vinarija Krauthaker i Vinita daruju

Vinarija Krauthaker i Vinita daruju

Na tragu velikog interesa kojeg je generirala posljednja promocija, u suradnji s vinarijom Krauthaker oblikovali smo novu te ponovno možete osvojiti butelju vina na poklon. Za ovu prigodu, vinarija Krauthaker osigurala je ustinu posebno vino - Zelenac Kutjevo Rosenberg 2018.

Vinarija Krauthaker bez svake dvojbe jedna je od najvažnijih i najznačajnijih vinskih kuća hrvatskog modernog vinarstva, čini značaj nadlazi okvire Slavonije i istočne kontinentalne Hrvatske iz koje dolaze. Lepeza vinskih sorti, stilova i izričaja koji se njeguju u vinariji od 1992. godine zaista je impresivna. Zahvaljujući očuvanoj prirodi, pogodnoj klimi i podneblju, uz gotovo autohtonu graševinu ovdje se njeguju i poznate svjetske sorte grožđa – više od 25 različitih etiketa vina, od mladih vina do viskokih predikata.

Jedna od velikih posebnosti ove vinarije je i revitalizacija zelenca, autohtone kutjevačke sorte, kako ju opisuje vlasnik i osnivač vinarije, g. Vlado Krauthaker. Zelenac Kutjevo iz 2018. je vino koje sjajno balansira vinsku slast, osvježavajuću kiselinu i laganu gorčinu u zavodljivu harmoničnu cjelinu. Kako iz same vinarije vole naglasiti, ovo je vino za one "koji traže nešto novo u sljubljivanju hrane i vina". Zasigurno vino za istražiti.

Za bilo kojih 5 vina iz bogate ponude vinarije koje naručite, a trenutno ih u ponudi imamo 19, vinarija Krauthaker i Vinita Vam šalju na poklon butelju izvrsnog Zelenca Kutjevo Rosenberg iz 2018.  Iskoristite ovu pogodnost i obogatite svoju privatnu vinoteku s vrhunskim vinima. Uzdravlje!

Napomena: Pogodnost traje od 01.06. do 15.06. ili do isteka zaliha.

Povezani postovi
  1. Valentinovska vina za Vaš poseban užitak Valentinovska vina za Vaš poseban užitak Neovisno o tome s kim slavite dan sv. Valentina, čaša (ili dvije) dobro odabranog vina učnit će Vaše druženje posebnim. Za Vas smo za ovu prigodu odabrali 4 vina koja će se izvrsno sljubiti s hranom u proslavi Valentinova. Uz navedeno,
  2. Uskršnja preporuka vina Kutjevo Uskršnja preporuka vina Kutjevo Uz značajnu duhovnu komponentu blagdana Uskrsa, tradicija obično nalaže bogatu trpezu i užitak u hrani uz koju sugeriramo 3 vina vinarije Kutjevo. Predložena vina sljubljuju se s uskršnjim jelima i dolaze s prigodnim blagdanskim cijenama.
  3. 10% popusta + otvarač na poklon 10% popusta + otvarač na poklon Kalendarski ljeto još nije stiglo iako aktualne temperature zraka govore drugačije - zato obavezno valja naručiti ljetno osježenje u vidu vina čim prije. U narednom periodu očekuje Vas poseban popust na količinu, a u paketu dolazi i poseban po
  4. Vinoteka Vinita na Večeri vina i umjetnosti Vinoteka Vinita na Večeri vina i umjetnosti U subotu, 12. svibnja od 18 sati u prostoru Kazamata u osječkoj Tvrđi održava se Večer vina i umjetnost na čemu ponovno participira Vinoteka Vinita s prigodnim štandom i biranim vinima.
Povezano