Koristimo kolačiće kako bismo osigurali bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost ove Internetske trgovine. Za više detalja pogledajte informacije o kolačićima.

Vinarija Krauthaker - Umjetnost mirisa, okusa i boja

Vinarija Krauthaker - Umjetnost mirisa, okusa i boja

Vinarija Krauthaker - Umjetnost mirisa, okusa i boja

Vinarija Krauthaker - Umjetnost mirisa, okusa i boja

Bogatu vinogradarsku i vinarsku tradiciju kutjevačkog kraja gdje se vinova loza uzgaja već stoljećima, prihvaća Vlado Krauthaker, vlasnik Vinogradarstva i podrumarstva Krauthaker. Čarolija boja, okusa i mirisa utkana je u njihovu cjelokupnu vinsku ponudu koja osvaja nepca svojom bogatom aromom i izuzetnom kvalitetom.

U podrumu Krauthaker njeguju se i dozrijevaju vina svih berbi, a zahvaljujući očuvanoj prirodi te pogodnoj klimi i podneblju, iz njihovog podruma izlazi 25 različitih vinskih etiketa. Kvalitetu i uspješnost vina Krauthaker najviše opisuju mnogobrojna odličja dobivena na svjetski priznatim natjecanjima i ocjenjivanjima vina. Posebnu pozornost posvećuju domaćoj, gotovo autohtonoj sorti graševini koja često osvaja medalje na sajmovima i izložbama vina.

Eksperimenti i želja da u vinograde i podrum vrate stare tehnike proizvodnje sigurno je ono što ih izdvaja u velikoj konkurenciji proizvođača vina. Uzgoj grožđa obavljaju po ekološkim principima te u skladu s time, poslove obrade zemlje na jednom dijelu nasada, obavljaju kako se to nekada radilo - s konjima. 

Vlado Krauthaker je sa svojim Vinogradarstvom i podrumarstvom Krauthaker odavno nagrađivan, čuven, poznat i cijenjen diljem Lijepe naše, ali i u svjetskim okvirima jer se njegova vina mogu pronaći u čak dvadesetak zemalja. Osim gotovo autohtone graševine, vinarija Krauthaker s ponosom ističe i ostale sorte koje proizvode, a neke od njih su pinot crnichardonnay, sauvignon, merlot. Zbog brojnih nagrada i priznanja te vrhunskih vina koja proizvode, vinarija Krauthaker, bez dvojbe, jedna je od najvažnijih i najznačajnijih vinskih kuća hrvatskog modernog vinarstva. 

Kako biste kušali neka od vrhunskih vina vinarije Krauthaker koja dominira hrvatskom vinskom scenom, pozivamo Vas na promociju vinarije "Nepoznati i neobični Krauthaker", koja će se održati 13. listopada s početkom u 19.30 satiVinoteci Vinita.

Vina koja će se kušati:

Cijena degustacije je 30 € u što je uključen bon za kupovinu Krauthaker vina u iznosu 10 €. Više o samom događaju možete saznati putem Facebook EventaVidimo se!

Povezani proizvodi

Povezani članci
 1. Upoznavanje graševine - 1. dio

  Upoznavanje graševine - 1. dio

 2. Novo izdanje e-vinoteke Vinite

  Novo izdanje e-vinoteke Vinite

 3. Najbolje vino uz slavonski kulen

  Najbolje vino uz slavonski kulen

 4. Uskršnja preporuka vina Kutjevo

  Uskršnja preporuka vina Kutjevo