Koristimo kolačiće kako bismo osigurali bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost ove Internetske trgovine. Za više detalja pogledajte informacije o kolačićima.

Vinarija Testament i Vinita daruju -15% na 3 etikete

Vinarija Testament i Vinita daruju -15% na 3 etikete

Vinarija Testament i Vinita daruju -15% na 3 etikete

Vinarija Testament i Vinita daruju -15% na 3 etikete

Vinogradi vinarije Testament nalaze se u vinorodnom kraju u neposrednoj blizini srednjovjekovnog grada Šibenika. Specifični vremenski uvjeti te posebnost tamošnjeg tla od vinove loze traže stalnu borbu za opstanak, a taj se vjekovni ritual osjeti i vidi u intenzivnijim i dubljim bojama te okusima i mirisima njihovih vina. Vinarija Testament posebna je i po tome što je na svjetskim ocjenjivanjima poput Decanter World Wine Awards (DWWA) i Wine International Challenge osvojila prestižne nagrade.

U nastavku otkrijte na koja vina vinarija Testament i vinoteka Vinita Vam daruju popust od 15% u trajanju od 08.04. do 18.04.2021.

Testament Pošip Dalmatian Dog 2018 vino je privlačne zlatno žute bojecvjetnih aroma, mirisa agruma i mediteranskog bilja, dok se balans pronalazi između svježine i kompleksnosti okusa. Ukoliko više preferirate svježa i pitka vina, ovo je pravi zbor za Vas.

No, ako ste ljubitelj dominantnih voćnih aroma s ugodnim kiselinama, vino dobiveno od autohtone sorte Babić metodom spontane malolaktičke fermentacije, Testament Babić Dalmatian Dog 2018 više je odgovarajuća etiketa za Vas. Ovo crveno vino je živahne boje rubina dok u mirisu dominiraju note višnje Maraske i aromatično bilje.

Testament Babić 2017 vino je duboke rubinskocrvene boje, ugodnog mirisa zrelog bobičastog voća i specifičnog ukusa. Tijelo je puno, ali istovremeno elegantno, sočne vinske slasti te istovremenih izraženih alkohola i visokih kiselina sa zrelim taninima. Ukoliko ste zaintrigirani uzbudljivijim začinskim aromama, onda je ova etiketa najbolji odabir za Vas.

Naručite svoje vino na vrijeme i uživajte u toplijim danima, ugodnom društvu i izvrsnim vinima. Uzdravlje!

Napomena: Popusti se ne mogu kombinirati s drugim akcijama. Besplatna dostava vrijedi za košarice u vrijednosti 500 kuna i više.

 

Povezani proizvodi

Povezani članci
 1. Novo izdanje e-vinoteke Vinite

  Novo izdanje e-vinoteke Vinite

 2. Uskršnja preporuka vina Kutjevo

  Uskršnja preporuka vina Kutjevo

 3. 10% popusta + otvarač na poklon

  10% popusta + otvarač na poklon

 4. Najava degustacije Magnus Magnum

  Najava degustacije Magnus Magnum