Vino kao poklon

Vino kao poklon

Mnogi se ljudi u vrijeme darivanja jednostavno ne mogu odlučiti što kupiti za poklon te blagdansku kupovinu odgađaju sve dok za nju ne bude prekasno. Svi se moramo složiti kako je uistinu teško odabrati poklon koji će biti onaj pravi, ali smo kroz godine darivanja otkrili kako zapravo postoji poklon koji uvijek funkcionira, a to je dakako, vino.


S VINOM NE MOŽETE POGRIJEŠITI

Najbolje bi bilo kada bi jednostavno znali ukuse osobe koju poklanjamo, ali nažalost to nije uvijek slučaj. Naravno, uvijek postoji ta mogućnost da ju za iste pitamo, no, želimo li stvarno uništiti iznenađenje? Pri odabiru vina za poklon budite hrabri, odaberite nešto za što mislite da bi se moglo slagati uz nadolazeća blagdanska jela ili pak odaberite etiketu koja nije uobičajena, etiketu koja se ne može naći na policama svake obližnje prodavaonice ili pogledajte naše ideje vina za poklon. Čak i ako se ispostavi da vino koje ste odabrali nije po ukusu te osobe, ono nikada neće propasti. Isto se uvijek može poslužiti u dobrom društvu što znači da će u konačnici Vaš poklon ipak poslužiti svrsi.

POSTOJI VINO ZA SVAKI BUDŽET

Za početak trebamo razjasniti jednu zabludu, jeftinije vino ne znači ujedno i manje kvalitetno vino! Svi smo svjesni kako nam vrijeme darivanja može znatno „udariti po novčaniku“ zbog čega smo ponekad primorani odabirati i poklone nešto manje novčane vrijednosti. Vino je i u ovom slučaju savršeno rješenje kako postoji veliki izbor izuzetno kvalitetnih troškovno efikasnih vina

VINO SE MOŽE LIJEPO PAKIRATI

Kada je u pitanju darivanje, vizualna prezentacija je od velike važnosti. Prekrasno zapakiran poklon koji će darivana osoba moći izložiti zasigurno će ostati u lijepom sjećanju. Ukrasna kutija za vino odlično je rješenje za danu situaciju, a kao takva uvijek će moći ispunjavati svoju svrhu te i imati svoje posebno mjesto u domu drage Vam osobe.

VINO TRAJE

Vino je odličan poklon jer ne postoji točno određena prilika u kojoj se mora konzumirati, a ujedno je i savršeno piće za sve prilike. Ako se odabere pravo vino, ono kroz vrijeme može postati još bolje. To znači da darivana osoba u njemu može uživati kada ona to odabere, bez pritiska ili brige o isticanju roka valjanosti.

UVIJEK MOŽETE PITATI ZA POMOĆ

Ako se i u jednom trenutku nađete u problemima ili nedoumici prilikom odabira vina kao poklona, u svakom se trenutku možete obratiti stručnoj osobi za pomoć. Svaki će vinski znalac drage volje s Vama podijeliti svoje znanje te će Vam ujedno i pomoći odabrati savršenu etiketu. Ako se pitate gdje pronaći takvu osobu, ne tražite dalje, mi smo tu za Vas.

Povezani postovi
  1. Valentinovska vina za Vaš poseban užitak Valentinovska vina za Vaš poseban užitak Neovisno o tome s kim slavite dan sv. Valentina, čaša (ili dvije) dobro odabranog vina učnit će Vaše druženje posebnim. Za Vas smo za ovu prigodu odabrali 4 vina koja će se izvrsno sljubiti s hranom u proslavi Valentinova. Uz navedeno,
  2. 10% popusta + otvarač na poklon 10% popusta + otvarač na poklon Kalendarski ljeto još nije stiglo iako aktualne temperature zraka govore drugačije - zato obavezno valja naručiti ljetno osježenje u vidu vina čim prije. U narednom periodu očekuje Vas poseban popust na količinu, a u paketu dolazi i poseban po
  3. Darivanje - Ostani doma uz Vinitu Darivanje - Ostani doma uz Vinitu Vinske priče u vrijeme korone uključuju dvije stvari - vino i ostanak doma. Iz tog razloga na Facebook stranici vinoteke Vinite održavamo kreativno - nagradni natječaj u kojem možeš sudjelovati iz udobnosti svoga doma te osvojiti vrijedne nagrade.
  4. Vinarija Krauthaker i Vinita daruju Vinarija Krauthaker i Vinita daruju Na tragu velikog interesa kojeg je generirala posljednja promocija, u suradnji s vinarijom Krauthaker oblikovali smo novu te ponovno možete osvojiti butelju vina na poklon. Za ovu prigodu, vinarija Krauthaker osigurala je ustinu posebno vino - Zelena