Koristimo kolačiće kako bismo osigurali bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost ove Internetske trgovine. Za više detalja pogledajte informacije o kolačićima.

Vinoteka Vinita nagrađena na Web Retailer Award 2023

Vinoteka Vinita nagrađena na Web Retailer Award 2023

Vinoteka Vinita nagrađena na Web Retailer Award 2023

Vinoteka Vinita nagrađena na Web Retailer Award 2023

Web Retailer Award najveće je natjecanje internetskih trgovina u Adriatic regiji, a ovogodišnje proglašenje pobjednika održano je 9. studenoga u Ljubljani na Ecommerce JAM konferenciji. Nagradu za najbolju hrvatsku internetsku trgovinu u kategoriji Food & Beverage, osvojila je Vinoteka Vinita među 242 registrirane i analizirane internetske trgovine. 

Vinoteka Vinita sudjelovala je na ovogodišnjem Web Retailer Award 2023 natjecanju te je osvojila nagradu u kategoriji Food & Beverage, kao jedna od najboljih internetskih trgovina s najvišom razinom zadovoljstva kupaca, usklađenosti s tehničkim standardima sigurne kupnje te ocjenama međunarodnog povjerenstva. 

Web Retailer Award natjecanje je koje se održava više od desetljeća, a namijenjeno je svim internetskim trgovcima koji posluju u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji te koji žele znati kako su pozicionirani na tržištu u odnosu na konkurenciju.

Cilj natjecanja je pružiti trgovcima pouzdane povratne informacije stručnjaka iz e-commerce svijeta te im pomoći da internetskim potrošačima ponude najbolje korisničko iskustvo kupnje. Više informacija o Web Retailer Award 2023 natjecanju možete saznati na službenom web sjedištu natjecanja. Koristimo priliku zahvaliti cijelom timu E-commerce JAM-a, kao i ekipi ocjenjivača na WRA23.

Vinoteka Vinita uvijek teži pružanju vrhunske usluge i izvanrednog izbora vina, a osvajanje ove nagrade za nas znači validaciju našeg truda i predanosti. Uvjereni smo da će nas ovo iskustvo dodatno inspirirati da i dalje istražujemo, unapređujemo i dijelimo našu strast prema vinima s Vama, našim dragim ljubiteljima vina. Hvala Vam na podršci i - uzdravlje!

Povezani proizvodi

Povezani članci
 1. Novo izdanje e-vinoteke Vinite

  Novo izdanje e-vinoteke Vinite

 2. Halloween, Hellowine 4.0

  Halloween, Hellowine 4.0

 3. 3 razloga zašto kupovati vino putem interneta

  3 razloga zašto kupovati vino putem interneta

 4. Razlika između crnog i crvenog vina?

  Razlika između crnog i crvenog vina?