Vinske priče u Vinoteci Vinita: Apolitico

Vinske priče u Vinoteci Vinita: Apolitico

Novi radni tjedan, nova vinska priča u našoj Vinoteci. Ne pamtimo kada je neka vinarija svojim prvim vinima izazvala toliko pozitivnih reakcija javnosti kao što je to vješto pošlo za rukom Tomislavu Tolušiću i njegovom Apoliticu.

Koliko će mu bivša politička karijera pomoći, a koliko odmoći? Zašto se divi Čarugi, u kakvim je odnosima s Ivanom Dečakom iz grupe Vatra, tko je Maestoso? Zašto se odlučio na odležavanje vina u amforama i bačvama od kestena? Je li skijati naučio u Rezovačkim Krčevinama - tek su neka od brojnih pitanja na koja će nam Tomislav Tolušić, najveća zvijezda nedavnog WineOS-a, osobno dati odgovor. 

Koje etikete ćemo degustirati?

Uz vrhunska vina, poslužit ćemo i ukusne zalogaje koje će pripremiti chef restorana hotela Lug - Saša Vojnović.  

Za degustaciju je dostupno 30 ulaznica po cijeni od 150 kn što ujedno čini i kupon za popust od 50 kn pri kupnji vina Apolitico u vinoteci. Svoje mjesto možete rezervirati putem e-maila: info@vinoteka-vinita.hr, pozivom na broj: 031 283 434 ili porukom u Inbox. Vidimo se!

 

Povezani postovi
  1. Vinske priče u Vinoteci Vinita: Josip Volarević Vinske priče u Vinoteci Vinita: Josip Volarević Najveća zvijezda najmlađeg hrvatskog vinogorja, najobrazovaniji i najrazigraniji dalmatinski enolog, veliki eksperimentator, sveučilišni profesor na katedri jakih alkoholnih pića, revolucionar u vinogradu, čovjek kojemu je plavac mali – misija! 
  2. Vinske priče u Vinoteci Vinita: Tri međe i oblak Vinske priče u Vinoteci Vinita: Tri međe i oblak Još uvijek nemate plan kako provesti četvrtak navečer? Ne brinite, potrudili smo se pretvoriti jednu običnu večer tijekom radnog tjedna u zabavnu i opuštajuću.
  3. Vinske priče u Vinoteci Vinita: Domagoj Buhač Vinske priče u Vinoteci Vinita: Domagoj Buhač Svi u gradu već dobro znaju da je četvrtkom osigurana zanimljiva i opuštajuća večer u našoj Viniti. Tako smo i nadolazećeg četvrtka za Vas priredili još jednu Vinsku priču. Vinarija Buhač mala je obiteljska vinarija s istoka Hrvatske, točnije iz grad
  4. Vinske priče u Vinoteci Vinita: Slavko Kalazić, najznačajniji baranjski vinar Vinske priče u Vinoteci Vinita: Slavko Kalazić, najznačajniji baranjski vinar Slavko Kalazić jedinstvena je pojava na hrvatskoj vinskoj sceni. Kad se retroaktivno raščlane Slavkove vinske porođajne muke, narastanje njegove vinske priče na razinu jedne od najboljih hrvatskih vinarija moglo bi se na fakultetima ekonomije i vinar
Povezano