Vinske priče u Vinoteci Vinita: Josip Volarević

Vinske priče u Vinoteci Vinita: Josip Volarević

Najveća zvijezda najmlađeg hrvatskog vinogorja, najobrazovaniji i najrazigraniji dalmatinski enolog, veliki eksperimentator, sveučilišni profesor na katedri jakih alkoholnih pića, revolucionar u vinogradu, čovjek kojemu je plavac mali – misija

O Josipu Volareviću, prvom čovjeku vinarije koja je na tržištu pokazala i dokazala da kupnjom njihovog plavca malog nitko neće biti prevaren, ponajviše govore njegova vina koja su u kompletnom spektru njihove proizvodnje – od roséa, pošipa, dubrovačke malvasije do različitih varijanti plavca malog, apsolutni vrh vinske Dalmacije.

Josipu je dolazak na WineOS otvorio oči prema Slavoniji, a oni sretnici koji dođu na njegov masterclass, kojeg će moderirati naš vinski pisac Željko Garmaz, imat će priliku kušati najbolje od najboljeg što se može dobiti od plavca malog i dubrovačke malvasije. Tu su i jedini ikada proizvedeni pjenušac od dubrovačke malvasije, kao i sjajni likeri od divlje mente. Osim o vinima, pričat će i o svojoj povezanosti s Johnom Malkovichem i Mihailom Gorbačovom. Uz vrhunska vina, poslužit ćemo i ukusne zalogaje koje će pripremiti chef restorana hotela Lug - Saša Vojnović.

Vina koja će se degustirati:

 • Pjenušac Malvasija dubrovačka
 • Pošip
 • Malvasija dubrovačka „125 perpera“ – PRETPREMIJERA
 • Malvasija dubrovačka „Kremena“
 • Pošip
 • Rosé „La Chic“
 • Plavac mali
 • Plavac mali „Gold Edition“
 • Plavac mali „Platinum Edition“
 • Plavac mali - IZNENAĐENJE

Za degustaciju je dostupno 30 ulaznica po cijeni od 150 kn. Svoje mjesto rezervirajte putem e-pošte: info@vinoteka-vinita.hr, pozivom na broj: 031 283 434 ili porukom u Facebook Inbox. Vidimo se!

Povezani postovi
 1. Vinske priče u Vinoteci Vinita: Tri međe i oblak Vinske priče u Vinoteci Vinita: Tri međe i oblak Još uvijek nemate plan kako provesti četvrtak navečer? Ne brinite, potrudili smo se pretvoriti jednu običnu večer tijekom radnog tjedna u zabavnu i opuštajuću.
 2. Vinske priče u Vinoteci Vinita: Apolitico Vinske priče u Vinoteci Vinita: Apolitico Novi radni tjedan, nova vinska priča u našoj Vinoteci. Ne pamtimo kada je neka vinarija svojim prvim vinima izazvala toliko pozitivnih reakcija javnosti kao što je to vješto pošlo za rukom Tomislavu Tolušiću i njegovom Apoliticu.
 3. Vinske priče u Vinoteci Vinita: Domagoj Buhač Vinske priče u Vinoteci Vinita: Domagoj Buhač Svi u gradu već dobro znaju da je četvrtkom osigurana zanimljiva i opuštajuća večer u našoj Viniti. Tako smo i nadolazećeg četvrtka za Vas priredili još jednu Vinsku priču. Vinarija Buhač mala je obiteljska vinarija s istoka Hrvatske, točnije iz grad
 4. Royal Hill, Stina, Palihnić i Volarević od sada u Vinitinoj ponudi Royal Hill, Stina, Palihnić i Volarević od sada u Vinitinoj ponudi Iako je naglasak e-vinoteke Vinite bio i ostao na najboljim vinima istočne kontinentalne Hrvatske, našu raznovrsnu ponudu postepeno obogaćujemo odabranim vinarima iz svih hrvatskih vinogorja. Kako bi svaki ljubitelj vinskog svijeta pronašao nešto za