Vinske priče u Vinoteci Vinita: Tri međe i oblak

Vinske priče u Vinoteci Vinita: Tri međe i oblak

Još uvijek nemate plan kako provesti četvrtak navečer? Ne brinite, potrudili smo se pretvoriti jednu običnu večer tijekom radnog tjedna u zabavnu i opuštajuću.

Tri međe i oblak garažna je vinarija pored Neština na Fruškoj gori, a njezin vlasnik, Vladimir Dragičević će nam osobno otkriti koje su to točno tri granice koje se spominju u imenu vinarije te zašto je u njezinom nazivu oblak. Na ova pitanja i mnoga druga će nam odgovoriti gospodin Vladimir njegovom pričom o vinariji, koja se u kratkom vremenu od osnutka postavila autoritativno kao ponajbolja fruškogorska vinska kuća za proizvodnju graševine, chardonnaya i vranca.

Gospodin Vladimir će, ako ne bude imao problema s motorom, u Osijek doći u svom neustrašivom Renaultu 4 iz 1980. godine, godine svog rođenja, kojega od milja zove Rendžer, a ponekad ga naziva i Cokulom.

Koja je tema nove vinske priče? Tri međe i oblak. Kada možete čuti novu vinsku priču? U četvrtak17.ožujka u 19:30h. Gdje se odvija ovaj događaj? U ugodnom ambijentu Vinoteke Vinite.

Vina koja će se degustirati:

 • ABRAKADABRA, pjenušac od chardonnaya – PRETPREMIJERA
 • PAGAN rosé: kupaža caberneta sauvignona, vranca i muškata hamburga – sur lié
 • VAGABUNDO Belo: Sauvignon blanc i Grašac
 • GRAŠAC
 • BIGFOOT Chardonnay
 • VAGABUNDO Crveno 2019: kupaža caberneta sauvignona i vranca
 • VAGABUNDO Crveno 2017

Za degustaciju je dostupno 30 ulaznica po cijeni od 150 kn. Svoje mjesto možete rezervirati putem e-maila: info@vinoteka-vinita.hr ili pozivom na broj: 031 283 434 ili +385 98 1747 108. Vidimo se! 

Povezani postovi
 1. Flashsale za Vincekovo Flashsale za Vincekovo U čast blagdana svetog Vinka i značaja kojeg Vincekovo ili Vinceška ima za filozofiju uživanja u vinu, osigurali smo flashsale za 2 popularne etikete naše vinoteke.
 2. 20% popusta na ponudu vina Antunović 20% popusta na ponudu vina Antunović Prosinac u duhu blagdana tradicionalno povezujemo s bliskim osobama i darivanjem, a idealna je prilika za uživanje u izvrsnim vinima. U ovom blagdanskom vremenu, vinarija Antunović i vinoteka Vinita daruju Vam 20% popusta na cijeli asortiman do kraja
 3. Doživite blagdansku čaroliju s vinotekom Vinitom Doživite blagdansku čaroliju s vinotekom Vinitom U blagdanskoj užurbanosti i strci često zaboravimo odvojiti malo vremena kako bismo usporili na trenutak i osvrnuli se na prethodne mjesece u godini koja polako dolazi svome kraju. Zaboravimo se osvrnuti na razne događaje, poslovna dostignuća te uspo
 4. Vinske priče u Vinoteci Vinita: Josip Volarević Vinske priče u Vinoteci Vinita: Josip Volarević Najveća zvijezda najmlađeg hrvatskog vinogorja, najobrazovaniji i najrazigraniji dalmatinski enolog, veliki eksperimentator, sveučilišni profesor na katedri jakih alkoholnih pića, revolucionar u vinogradu, čovjek kojemu je plavac mali – misija!