Koristimo kolačiće kako bismo osigurali bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost ove Internetske trgovine. Za više detalja pogledajte informacije o kolačićima.

Vinski užitak: Odabrana vina za Dan žena

Vinski užitak: Odabrana vina za Dan žena

Vinski užitak: Odabrana vina za Dan žena

Vinski užitak: Odabrana vina za Dan žena

Svake godine 8. ožujka obilježavamo Međunarodni dan žena, posvećen posebnim ženama u našim životima - majkama, suprugama, kćerima, sestrama i prijateljicama. Dan žena je za sve žene poseban dan, a obilježavamo ga kako bismo im izrazili zahvalnost, poštovanje te pokazali njihov značaj u našim životima. 

Ljubav prema vinu ne poznaje spol, a u finim kapljicama sve češće uživaju i - žene. Potrebe suvremenih žena da u posebnim trenutcima u svojim čašama imaju pomno odabrano vino reflektiraju želju za slavljem, obilježavanjem trenutaka te uživanjem u vinu, spoju elegancije i profinjenosti

Ovaj za sve žene poseban dan, sve je bliže i vrijeme je da razmislite kako ćete iznenaditi ili što ćete pokloniti Vama dragoj ženskoj osobi, poput butelje njezinog omiljenog vina ili pak kutije s različitim vinima kako biste zajedno istraživali nove okuse i arome. 

Žene se često opredjeljuju za lakša vina, poput bijelih vina i rosea, a u nastavku Vam donosimo ideje kojim vinskim etiketama možete iznenaditi ženske osobe u Vašem okruženju:

Béla Hamvas u svom djelu Filozofija vina ističe: „Mogu nas lišiti mnogih stvari, mogu nam uzeti sve, ali nikako ne mogu sjećanja na ono što smo vidjeli, okusili, doživjeli. … Atmosferu, mirise, ukuse. Vino. Opet vam kažem: pijte vina! A onda ćete biti raspoloženi za ljubljenje, za branje cvijeća, za prijateljstva, za dobar dubok san, za smijeh i ujutro ćete umjesto novina, čitati pjesnike.“

Stoga, neka Vaše slavlje Dana žena bude ispunjeno smijehom, ljubavlju i ukusnim vinom. Naravno, ukoliko među predloženim vinima ne pronađete svog favorita, pogledajte i istražite naše prijedloge poklona "Za nju" koje imamo u našoj ponudi. Uzdravlje!

Povezani proizvodi

Povezani članci
 1. Novo izdanje e-vinoteke Vinite

  Novo izdanje e-vinoteke Vinite

 2. Valentinovska vina za Vaš poseban užitak

  Valentinovska vina za Vaš poseban užitak

 3. 10% popusta + otvarač na poklon

  10% popusta + otvarač na poklon

 4. Najava degustacije Magnus Magnum

  Najava degustacije Magnus Magnum