Vrhunska sniženja vrhunskih vina

Vrhunska sniženja vrhunskih vina

Ljetni sezonski popusti i povezano ushićenje stigli su i u Vinitu: više od 20 izvrsnih vinskih etiketa imaju posebne cijene i popuste od 12 do 25%. Pronađite svoje favorite i iskoristite pogodnosti.

U ponudi ljetnih sniženja dolazi čak 10 vinara s odabranim vinima odnosno ukupno 26 vina. Posebno valja istaknuti vinariju Buhač s čak 5 vina među kojima su nedvojbeni favoriti Buhač Graševina 2018 i Buhač Rose 2018 te vinariju Brzica s 4 etikete među kojima su i Brzica Chardonnay 2015 te Brzica Merlot 2014. Uz navedeno, pozornost usmjeravamo na 2 etkete vinarije Enjingi odnosno PP Orahovice.

Ljubitelje vinske kapljice vjerojatno će razveselitii i vinarije Belje, Josić, TRS, Mihalj, Adžić, ali i istarski Trapan. I zato najbolje pogedajte cjeloviti pregled vina s posebnim sniženjima.

Ljetno sniženje traje od 01.08.2019. do 15.08.2019. odnosno do isteka zaliha pa preporučamo da svoje omiljene etikete naručite čim prije. Popusti u ljetnim sniženjima se ne mogu kombinirati s drugim cjenovnim popustima

Povezani postovi
  1. 10 zlatnih medalja na Decanteru 2018. 10 zlatnih medalja na Decanteru 2018. Nastavno na zapažen uspjeh hrvatskih vinara 2017. godine, na natjecanju Decanter World Wine Awards u Londonu 2018. hrvatski predstavnici mogu se pohvaliti s ukupno čak 157 odličja. Ovaj uspjeh je bez svake sumnje potvrda upravljanja kvalitetom u
  2. Ružičasto Valentinovo s -15% Ružičasto Valentinovo s -15% Nadolazeći blagdan sv. Valentina tradicionalno vežemo uz simbole ljubavi i afekcije te je izvrstan trenutak za zajedničko uživanje u vinu. Ovo Valentinovo želimo obilježiti s 2 vruća noviteta rosé vina uz jednako vruće prigodne cijene. 
  3. 3 razloga zašto kupovati vino putem interneta 3 razloga zašto kupovati vino putem interneta Internetska trgovina je svakim danom sve rasprostranjenija. Većina ljudi kupuje raznolike stvari preko interneta – bila to odjeća, elektronika, kozmetički proizvodi ili čak hrana i piće. Sve te proizvode možemo kupiti i u najbližim prodavaonicama, za
  4. Degustacija vina Buhač Degustacija vina Buhač Vina Buhač ne treba puno predstavljati. Rose ove vinarije osvojio je Osječane, a za merlot mnogi kažu da je najbolji u Hrvatsko ili barem kako ima daleko najbolji omjer cijene i kvalitete.
Povezano