Koristimo kolačiće kako bismo osigurali bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost ove Internetske trgovine. Za više detalja pogledajte informacije o kolačićima.

Vrhunsko izdanje devetog festivala vina - WineOS 2024.

Vrhunsko izdanje devetog festivala vina - WineOS 2024.

Vrhunsko izdanje devetog festivala vina - WineOS 2024.

Vrhunsko izdanje devetog festivala vina - WineOS 2024.

Prethodnog vikenda, 12. i 13. siječnja 2024. godine, održan je deveti festival vina, delicija i ugodnog življenja, WineOS. Deveto izdanje WineOS-a ponovno je nadmašilo sva očekivanja te opravdava naziv jednoga od najvećih vinskih događaja u Hrvatskoj i regiji. 

Osijek je prošlog vikenda bio u središtu pozornosti vinske javnosti Hrvatske, ali i regije. Do sada najveći, ovogodišnji WineOS okupio je 130 izlagača iz svih dijelova Hrvatske, ali i iz Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Mađarske, Austrije, Sjeverne Makedonije i Španjolske. Posjetitelji su imali priliku isprobati više od 600 etiketa vina te kušati hranu koju su na sajmu pripremali vrhunski chefovi. Svoje kulinarske vještine demonstrirali su Hrvoje Harač, Tihomir Bježančević, Saša Ninković i Željko Neven Bremec

Najveća novost ovogodišnjeg sajma bila je premještanje sajma u novi prostor Gospodarskog centra Osječko-baranjske županije. Ispunjen Gospodarski centar, s više od 3 400 posjetitelja, opravdao je predviđanja organizatora da je najbolja lokacija za održavanje ove vinske manifestacije, jedinstvene u ovo doba godine. 

WineOS je i ove godine okupio zaljubljenike u vrhunska vina i hedoniste koji iz godine u godinu iskazuju zadovoljstvo zbog mogućnosti kušanja velikog broja različitih etiketa na jednom mjestu. Ovaj uzbudljiv sajam, također je omogućio posjetiteljima informirati se o vinogradarstvu i vinarstvu te ostvariti poslovne kontakte s vinarima i ostalim izlagačima. 

Opuštena atmosfera koja garantira puno zabave i dobrog raspoloženja, razlog je zašto iz godine u godinu ovaj sajam raste i nadmašuje očekivanja. WineOS svake godine nudi bogat sadržaj te priliku za opuštanje, stjecanje novih prijateljstava te isprobavanje nečega novoga. Ovogodišnje izdanje, 9. po redu najveće je do sada kako prema broju posjetitelja, tako i po broju radionica većim nego prijašnjih godina te s preko stotinu izložbenih mjesta, najviše do sada. 

Rijetko koji događaj u Osijeku i okolici pobuđuje toliko zanimanja kao WineOS. Ovakav događaj potiče razvoj vinske kulture, ujedno i turizma grada Osijeka, grada hedonizma i dobre hrane

Ako do sada niste bili vinoljupci, nakon ovog sajma vina, delicija i ugodnog življenja ćete definitivno postati. Nestrpljivo iščekujemo iduću godinu koja nam donosi jubilarno deseto izdanje WineOS-a, najboljeg vinskog festivala u Hrvatskoj. Uzdravlje!

Povezani proizvodi

Povezani članci
 1. Ispunjena velika očekivanja na 4. WineOS-u

  Ispunjena velika očekivanja na 4. WineOS-u

 2. WineOS 5 u siječnju 2019.

  WineOS 5 u siječnju 2019.

 3. WineOS 5: Radionice - petak

  WineOS 5: Radionice - petak

 4. WineOS 5: Radionice - subota

  WineOS 5: Radionice - subota