Koristimo kolačiće kako bismo osigurali bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost ove Internetske trgovine. Za više detalja pogledajte informacije o kolačićima.

WineOS 5 u siječnju 2019.

WineOS 5 u siječnju 2019.

Peti festival vina, delicija i ugodnog življenja - WineOs održat će se 11. i 12. siječnja 2019. godine! Zbog velikog interesa izlagača i posjetitelja, peto izdanje festivala dočekuje goste u Muzeju Okusa u Osijeku gdje će veliki broj vodećih proizvođača vina i delicija iz svih regija Hrvatske, kao i susjednih zemalja, pružiti priliku svim posjetiteljima da se upuste u otkrivanje novih eno-gastro doživljaja.

Festival će oba dana za posjetitelje biti otvoren od 15 do 21 h, a dnevna ulaznica iznosit će 80 kn. U cijeni ulaznice uključena će biti i festivalska čaša te osigurana garderoba.

Osim kušanja i predstavljanja vina te raznih delicija izlagača, poseban naglasak stavljan je na inspirativne i sadržajne radionice. Uz već poznate vinare i obrte od prošlih godina, posjetitelji će ove godine moći upoznati i nove koji će po prvi put sudjelovati na festivalu. Detalje pogledajte na web-sjedištu festivala WineOS.

Ulaznice za festival i popratne radionice u prodaji su isključivo u Vinoteci Viniti. Rezervacije primamo putem e-maila wineos.festival@gmail.com ili na tel. 031/283-434.

Povezani članci
 1. Novo izdanje e-vinoteke Vinite

  Novo izdanje e-vinoteke Vinite

 2. Ispunjena velika očekivanja na 4. WineOS-u

  Ispunjena velika očekivanja na 4. WineOS-u

 3. Vinoteka Vinita na Večeri vina i umjetnosti

  Vinoteka Vinita na Večeri vina i umjetnosti

 4. Najava degustacije Magnus Magnum

  Najava degustacije Magnus Magnum