Koristimo kolačiće kako bismo osigurali bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost ove Internetske trgovine. Za više detalja pogledajte informacije o kolačićima.

Bolfan Pinot crni 2018

EKO vino kojem u mirisu prevladava bobičasto voće, trešnja, crni ribiz. Odležava u velikim drvenim bačvama od 3000L, a dodatno je zaštićen oznakom izvornosti Zagorje – Međimurje.

Trenutno nedostupno
Boca
0,75 l
SKU
001156
10,60 €
Više od vinara

Besplatna dostava u Hrvatsku za sve narudžbe iznad 70 eura. Više...

Sigurno plaćanje kreditnim karticama i drugim načinima. Više...

Potražite savjete odabira vina za poklon za odgovarajuću prigodu. Više...

Više informacija
Vinar Bolfan
Sorta Pinot crni
Berba 2018
Boca 0,75 l
Boja crveno
Kvaliteta vrhunsko
Slador (bez oznake)
Alkohol 13%
Regija Zapadna kontinentalna Hrvatska
Napišite svoju recenziju
Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Molimo, prijavite se ili kreirajte račun
  1. Isprobajte i uživajte: Istražite užitke organskih vina Isprobajte i uživajte: Istražite užitke organskih vina Organska vina, također poznata kao ekološka, biodinamička ili održiva vina, postaju sve popularnija među vinskim entuzijastima te jednako tako i kod ekološki osviještenih potrošača. Ova su vina proizvedena od grožđa koje je uzgojeno korištenjem organske poljoprivredne prakse, koja daje prioritet zdravlju tla, ekosustava vinograda i u konačnci - kvaliteti vina. Proizvodnja organskih vina slijedi stroge propise i certifikate kako bi se osiguralo

Odlazeći sa Vinskog Vrha, Rimljani su ostavili tragove, a sa sobom su nosili vina koja su im davala snage da izdrže tako duge i naporne osvajačke pohode. Vinoteka Bolfan popunjena je autohtonim proizvodima ovog dijela Sjeverozapadne Hrvatske, jer su potaknuli lokalno stanovništvo na ekološku i unikatnu proizvodnju kako bi mogli biti jedinstveni u ponudi, te dati mogućnost gostima da dio vinskog vrha ponesu sa sobom u svijet, baš kao i Rimljani. 

Dostići vrhunac u vinu, potpuno prirodnom vinu, cilj je do kojega žele doći i to sve uz primjenu 100% prirodnog načina uzgoja vinove loze i potom prerade mošta u vino. Cilj je proizvoditi vino s opojnom svježinom, različitim mineralnim i voćnim prirodnim aromama, cvjetnim sortnim mirisima, za ljude koji traže više, koji znaju prepoznati razliku.