Josipović
Ne tako tradicionalnu priču kutjevačkog kraja od 2004. godine pričaju bračni i poslovni par Goran i Gordana Josipović. Goran je završio Agronomski fakultet u Zagrebu i diplomirao na temu Proizvodnja pjenušaca klasičnim postupkom, dok je Gordana završila Ekonomski fakultet u Zagrebu, smjer financije. Takva kombinacija zasigurno čini čvrst temelj za uspješnu pjenušavu čaroliju. Na tom putu naišli su i na ljude koji su ih uvjeravali kako je to što rade pogrešno te da je proizvodnja pjenušaca u Slavoniji totalno promašena stvar jer „ovdje se nikada nisu proizvodili nekakvi šampanjci“.
Takva iskustva učvrstila su ih u stavu kako treba razmišljati izvan okvira i ponuditi tržištu nešto novo, nešto što nije viđeno ili kušano u našem okruženju. Kroz cijeli proces rada i rasta pokušavali su uvjeriti ljude da vjeruju sebi i svojim osjetilima, da kušaju i kažu što im se sviđa – bez obzira na ime na etiketi. S vremenom je takvo razmišljanje polučilo rezultate, usavršili su i ponudili prepoznatljiv proizvod - slavonski pjenušac.