Koristimo kolačiće kako bismo osigurali bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost ove Internetske trgovine. Za više detalja pogledajte informacije o kolačićima.

Dostava vina i troškovi dostave

Troškovi dostave izračunavaju se prilikom pojedine narudžbe u ovisnosti o broju proizvoda, njihovoj ukupnoj cijeni i lokaciji na koju se trebaju dostaviti. Ukupni troškovi dostave iskazuju se tijekom procesa naručivanja.

Trošak dostave podijeljen je u dvije razine:

  • vrijednost narudžbe do 70,00 eura – naplatna dostava
  • vrijednost narudžbe od 70,00 eura i više – besplatna dostava vina

Proizvodi se dostavljaju u paketima koji sadrže do 6 boca zapremnine 0,75 l. Boce veće zapremnine se dostavljaju u zasebnim paketima. Trošak dostave po paketu iznosi 6,00 eura za lokacije na kopnu odnosno 7,50 eura za lokacije na otocima. Iskazane cijene uključuju trošak PDV-a. Ukupni trošak dostave ovisi o broju naručenih proizvoda odnosno o konačnom broju paketa u kojem se proizvodi dostavljaju.

U slučaju da Kupac želi osobno preuzeti pošiljku na adresi Prodavatelja, trošak dostave se neće naplaćivati, a sam proces izvršavanja narudžbe će ostati nepromijenjen. Pošiljka se može preuzeti na adresi Prodavatelja tijekom radnog vremena uz predočenje dokaza o identitetu Kupca.

Navedeni troškovi dostave i pogodnosti vezane uz iste vrijede samo za isporuku na području Republike Hrvatske.

Isporuka i dostava vina

Naručeni proizvodi isporučuju se na području Republike Hrvatske koristeći usluge dostavne službe Overseas Express (OVERSEAS TRADE Co. Ltd d.o.o.).

Isporuka i dostava vina (pošiljke) će se izvršiti u roku od 3 radna dana od vidljive uplate na računu Prodavatelja. Ukoliko se pojavi nemogućnost isporuke odabranog proizvoda zbog trenutne ili trajne nedostupnosti, Prodavatelj je dužan odmah obavijestiti Kupca, a Kupac ima pravo raskinuti ugovor i tražiti povrat novca ili pristati na naknadni rok za isporuku. Svi naručeni proizvodi nastojat će se isporučiti u jednom slanju. Ukoliko to zbog stanja zaliha neće biti moguće, Prodavatelj zadržava pravo isporuke u više pošiljki i preuzima trošak dostave naknadnih pošiljki.

Dostava vina se obavlja sukladno uvjetima korištenja usluga dostavne službe, a smatra se izvršenom u trenutku predaje proizvoda dostavnoj službi. Dostavna služba će u slučaju prve neuspješne isporuke pošiljke ostaviti obavijest o dospijeću pošiljke uz sve potrebne podatke o kontaktiranju za dogovaranje drugog termina isporuke.

Ako se pošiljka koja je upućena Kupcu vrati Prodavatelju jer dostavna služba nije uspjela izvršiti dostavu, Kupac će o tome biti obaviješten putem e-pošte te će mu biti ponuđene sljedeće mogućnosti:

  • da se naručena pošiljka na zahtjev Kupca putem e-pošte ponovo dostavi na adresu Kupca, odnosno primatelja uz zaračunavanje dodatnih troškova dostave;
  • da naručeni proizvod preuzme na adresi Prodavatelja uz prethodni telefonski dogovor o terminu preuzimanja.

Kada Prodavatelj putem dostavne službe isporuči pošiljku Kupcu, Kupac je dužan preuzeti potpisom na dostavnici, čime potvrđuje da je pošiljka uredno isporučena.

U slučaju da Kupac naruči robu i odbije ju primiti, Prodavatelj ima pravo uskratiti od uplaćenog iznosa kupoprodajne cijene iznos u visini troškova dostave i ostalih manipulativnih troškova.

U rokove za isporuku ne računaju se:

  • dan prijema narudžbe/zahtjeva;
  • vrijeme kašnjenja zbog netočne i nepotpune adrese Kupca;
  • vrijeme kašnjenja zbog više sile ili drugih razloga za koje Prodavatelj nije odgovoran;
  • vikendi, neradni dani i blagdani.
Detalji uvjeta korištenja i kupnje