Koristimo kolačiće kako bismo osigurali bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost ove Internetske trgovine. Za više detalja pogledajte informacije o kolačićima.

Fakin Malvazija istarska 2021

Prepoznata kao najvažnija hrvatska sorta grožđa malvazija čini gotovo dvije trećine ukupne proizvodnje vina u istarskoj regiji. Ovo vino je suho vino, zlatno-žute boje sa zelenim nijansama. Kremastog je punog tijela s prepoznatljivom sortnom aromom i ugodnim i zaokruženim mineralnim okusom.

Dostupno

Za veće količine pošaljite upit.

Ograničena količina
Boca
0,75 l
SKU
001221
11,28 €
Više od vinara

Besplatna dostava u Hrvatsku za sve narudžbe iznad 70 eura. Više...

Sigurno plaćanje kreditnim karticama i drugim načinima. Više...

Potražite savjete odabira vina za poklon za odgovarajuću prigodu. Više...

Više informacija
Vinar Fakin
Sorta Malvazija istarska
Berba 2021
Boca 0,75 l
Boja bijelo
Kvaliteta vrhunsko
Slador suho
Alkohol 13%
Regija Primorska Hrvatska
Podregija Istra
Napišite svoju recenziju
Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Molimo, prijavite se ili kreirajte račun
  1. Što sve trebate znati o malvaziji istarskoj? Što sve trebate znati o malvaziji istarskoj? Uzvišeni brežuljci Istre sa svojim karakterističnim starim kamenim kućama i prekrasnim pejzažima vinograda, kriju u svom kraju nešto posebno - malvaziju istarsku. Ova prepoznatljiva sorta vina ima dugu povijest, bogatu aromu i duboku vezu s krajolikom koji je oblikovao njezin karakter. U ovom blogu, reći ćemo nešto više o spomenutoj sorti i drugim popularnim sortama koje nose naziv mavazija te upoznati Vas s našom ponudom malvazije istarske.
  2. Vinsko sljubljivanje: Istraživanje najboljih kombinacija vina i sira Vinsko sljubljivanje: Istraživanje najboljih kombinacija vina i sira Vino i sir su dvije namirnice koje su vrlo popularne u cijelome svijetu, a mnogi se slažu da su savršeni par u gastronomskom aspektu. Dodatno, to su dva važna elementa i hrvatske gastronomije, stoga se spomenuti duo često nalazi na stolovima diljem zemlje.
  3. Tri nova vinara i nove vrhunske etikete u ponudi e-vinoteke Tri nova vinara i nove vrhunske etikete u ponudi e-vinoteke Svoju smo raznoliku ponudu obogatili ponudom vrhunskih etiketa vinarija Fakin, Black Island Winery i Ritoša. U nastavku pročitajte ponešto o vinarijama te pogledajte sve novitete.
Vinarija Fakin, prostirući se na 30 Ha, smještena je u podnožju srednjovjekovne turističke atrakcije Motovun te je okružena vinogradima. Uvijek je otvorena za degustacije i nova prijateljstva. Bijela zemlja, mikroklima i brežuljkasta konfiguracija terena daju njihovom grožđu mineralnost, svježinu i izražajnost svojstvenu sortama kao što su istarska malvazija, teran i muškat.
Dodatni preporučeni proizvodi