Koristimo kolačiće kako bismo osigurali bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost ove Internetske trgovine. Za više detalja pogledajte informacije o kolačićima.

Galić Bijelo9 2018

Ova je bijela kupaža dobivena kombinacijom tri sorte od kojih 50% čini graševina25% chardonnay te 25% sauvignon blanc. Odlikuju ga arome breskve, dunje, malo maslaca te mineralnosti. Vino je kratko macerirano, ali li ne do mjere da promijeni boju nego samo radi dobivanja bogatog ekstrakta. Odležalo je na finom talogu (sur lie) u bačvama na 9 mjeseci.

Dostupno

Za veće količine pošaljite upit.

Boca
0,75 l
SKU
001094
18,00 €
Više od vinara

Besplatna dostava u Hrvatsku za sve narudžbe iznad 70 eura. Više...

Sigurno plaćanje kreditnim karticama i drugim načinima. Više...

Potražite savjete odabira vina za poklon za odgovarajuću prigodu. Više...

Više informacija
Vinar Galić
Sorta Kupaža
Berba 2018
Boca 0,75 l
Boja bijelo
Kvaliteta vrhunsko
Slador suho
Alkohol 13,0%
Regija Istočna kontinentalna Hrvatska
Podregija Slavonija
Vinogorje Kutjevo
Napišite svoju recenziju
Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Molimo, prijavite se ili kreirajte račun
  1. Bilješke kušanja - Degustacija izdvojenih vina Galić Bilješke kušanja - Degustacija izdvojenih vina Galić I ovoga puta smo imali priliku ugostiti još jednu dobro poznatu vinariju s puno specifičnih numeričkih simboličnosti čiji je glavni cilj proizvodnja visokokvalitetnih vina, a riječ je o vinariji Galić. Vođena degustacija glavnog enologa Martina Grozdanovića, koji nije rođen na Martinje, ali i dalje ima simbolično vinsko ime, te Željka Garmaza napunila je vinoteku, a imali smo prilike kušati ukupno 9 etiketa raznolikog sortimenta.
  2. Vinske priče u Vinoteci Vinita: Vinarija Galić (Kutjevo) Vinske priče u Vinoteci Vinita: Vinarija Galić (Kutjevo) I ovoga četvrtka u ugodnom ambijentu naše vinoteke donosimo Vam još jednu zanimljivu vinsku priču.
  3. Prazničko sljubljivanje hrane s roštilja i vinskih etiketa Prazničko sljubljivanje hrane s roštilja i vinskih etiketa Ovoga vikenda, točnije u subotu, 01.05. tradicionalno slavimo Međunarodni praznik rada. Obilježava se kao spomen na velike radničke prosvjede održane u Chicagu dana 1. svibnja 1886. godine, kada su u sukobima s policijom poginuli upravo radnici. Praznik (ne)rada je pravi praznik za naša nepca te napokon dolazi red na ukusni roštilj, zabavu i opuštanje, ali i na vrhunsko vino.
  4. Boškinac, Galić i Kabola od sada u ponudi e-vinoteke Boškinac, Galić i Kabola od sada u ponudi e-vinoteke Od početka rada vinoteke Vinite, fokus je uvijek bio na raznovrsnosti ponude kako bi svaki vinoljubac bio u mogućnosti pronaći nešto za sebe. Tako smo, već izvrsnu ponudu vina e-vinoteke, upotpunili sa vinima 3 nove vinarije: Boškinac, Galić i Kabola.
Sljubiti uz mlado meso i perad iz ulova, naročito ako se priprema s bijelim umacima. Odlično se kombinira i s kvalitetnim paštetama, orašastim plodovima i mekanim sirevima, ali može vješto pomiriti različite okuse mesa i povrća s roštilja.

Vinarija Galić je suvremena vinarija za preradu grožđa kojoj je glavni cilj proizvodnja visokokvalitenih vina. Vlasnik vinarije je Josip Galić, a trenutačno posjeduje 60 hektara vlastitih vinograda, a na kojima se može proizvesti i do 330.000 litara vina godišnje. Iako je vinarija iz Kutjeva, vlasnik je kontinuirano investirao u druga područja Hrvatske koja su pogodna za proizvodnju kvalitetnih vina, a sve sa svrhom izražavanja svoje strasti prema vinogradarstvu kroz traženje i najmanjeg prostora za poboljšanje već postojećih vrhunskih vina

Vinarija Galić je mjesto gdje se rađa ljubav, gdje se bude strasti i gdje se stvaraju legende