Galić Graševina 2020

Ova je etiketa selekcionirana s najboljih položaja vinarije Galić uz redukciju prinosa. Lijepe je i nježne voće arome ananasa, zelene jabuke i vinogradarske breskve. Također se osjeća i aroma kamilice kao i suhog sijena koji čine karakterističan miris terroira kutjevačkog vinogorja. Vino je fermentiralo i odležavalo u inox spremnicima u kontroliranim uvjetima. Završni dodir daje pikantnost tipična za graševinu. 

Dostupno

Za veće količine, molimo pošaljite upit.

SKU
001096
Boca
0,75 l
70,00kn
Više od vinara

Besplatna dostava za narudžbe iznad 500 kuna. Više...

Sigurno plaćanje kreditnim karticama i drugim načinima. Više...

Potražite savjete odabira vina za poklon za odgovarajuću prigodu. Više...

Više informacija
Vinar Galić
Sorta Graševina
Berba 2019
Boca 0,75 l
Boja bijelo
Kvaliteta vrhunsko
Slador suho
Alkohol 13,0%
Regija Istočna kontinentalna Hrvatska
Podregija Slavonija
Vinogorje Kutjevo
Napišite svoju recenziju
Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Molimo, prijavite se ili kreirajte račun

Ova je etiketa selekcionirana s najboljih položaja vinarije Galić uz redukciju prinosa. Lijepe je i nježne voće arome ananasa, zelene jabuke i vinogradarske breskve. Također se osjeća i aroma kamilice kao i suhog sijena koji čine karakterističan miris terroira kutjevačkog vinogorja. Vino je fermentiralo i odležavalo u inox spremnicima u kontroliranim uvjetima. Završni dodir daje pikantnost tipična za graševinu.

Sljubiti uz laganija jela od slatkovodne ribe ili jela od bijelog mesa.

Vinarija Galić je suvremena vinarija za preradu grožđa kojoj je glavni cilj proizvodnja visokokvalitenih vina. Vlasnik vinarije je Josip Galić, a trenutačno posjeduje 60 hektara vlastitih vinograda, a na kojima se može proizvesti i do 330.000 litara vina godišnje. Iako je vinarija iz Kutjeva, vlasnik je kontinuirano investirao u druga područja Hrvatske koja su pogodna za proizvodnju kvalitetnih vina, a sve sa svrhom izražavanja svoje strasti prema vinogradarstvu kroz traženje i najmanjeg prostora za poboljšanje već postojećih vrhunskih vina

Vinarija Galić je mjesto gdje se rađa ljubav, gdje se bude strasti i gdje se stvaraju legende