Galić Rose 2019

Ovaj je Rose proizveden od tri sorte - Cabernet Sauvignon, Merlot i Pinot crni. Odlikuje ga nježna i zavodljiva roza boja karakteristična za rose vina. Mirisom odiše lijepom voćnošću u kojoj se isprepliću arome maline i jagode. Izvanredni mineralni karakter s hrskavim kiselinama čini ovu etiketu idealnim zimskim aperitivom ili pravim ljetnim osvježenjem.

Dostupno

Za veće količine, molimo pošaljite upit.

Ograničena količina
SKU
001093
Boca
0,75 l
80,00 kn
Više od vinara

Besplatna dostava za narudžbe iznad 500 kuna. Više...

Sigurno plaćanje kreditnim karticama i drugim načinima. Više...

Potražite savjete odabira vina za poklon za odgovarajuću prigodu. Više...

Više informacija
Vinar Galić
Sorta Kupaža
Berba 2019
Boca 0,75 l
Boja ružičasto
Kvaliteta kvalitetno
Slador polusuho
Alkohol 12,5%
Regija Istočna kontinentalna Hrvatska
Podregija Slavonija
Vinogorje Kutjevo
Napišite svoju recenziju
Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Molimo, prijavite se ili kreirajte račun

Ovaj je Rose proizveden od tri sorte - Cabernet Sauvignon, Merlot i Pinot crni. Odlikuje ga nježna i zavodljiva roza boja karakteristična za rose vina. Mirisom odiše lijepom voćnošću u kojoj se isprepliću arome maline i jagode. Izvanredni mineralni karakter s hrskavim kiselinama čini ovu etiketu idealnim zimskim aperitivom ili pravim ljetnim osvježenjem.

Ovo se vino preporučuje piti samo - kao ljetno osvježenje ili zimski aperitiv, ali možete se sljubiti i s laganijim jelima od ribe.

Vinarija Galić je suvremena vinarija za preradu grožđa kojoj je glavni cilj proizvodnja visokokvalitenih vina. Vlasnik vinarije je Josip Galić, a trenutačno posjeduje 60 hektara vlastitih vinograda, a na kojima se može proizvesti i do 330.000 litara vina godišnje. Iako je vinarija iz Kutjeva, vlasnik je kontinuirano investirao u druga područja Hrvatske koja su pogodna za proizvodnju kvalitetnih vina, a sve sa svrhom izražavanja svoje strasti prema vinogradarstvu kroz traženje i najmanjeg prostora za poboljšanje već postojećih vrhunskih vina

Vinarija Galić je mjesto gdje se rađa ljubav, gdje se bude strasti i gdje se stvaraju legende

Dodatni preporučeni proizvodi