Galić Sauvignon Blanc 2020

Ovaj 100% Sauvignon blanc oplemenjen je mineralnim karakterom i svježinom hrskavih kiselina. Intenzivne je i pune voćne arome bazge, dinje i ogrozda koji se isprepliću s herbalnim aromama šparoge i limunske trave. Macerirano je 6 -12 sati i odležavalo u hrastovim bačvama na finom talogu.

Dostupno

Za veće količine, molimo pošaljite upit.

Ograničena količina
SKU
001092
Boca
0,75 l
95,00 kn
Više od vinara

Besplatna dostava za narudžbe iznad 500 kuna. Više...

Sigurno plaćanje kreditnim karticama i drugim načinima. Više...

Potražite savjete odabira vina za poklon za odgovarajuću prigodu. Više...

Više informacija
Vinar Galić
Sorta Sauvignon bijeli
Berba 2020
Boca 0,75 l
Boja bijelo
Kvaliteta vrhunsko
Slador suho
Alkohol 12,5%
Regija Istočna kontinentalna Hrvatska
Podregija Slavonija
Vinogorje Kutjevo
Napišite svoju recenziju
Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Molimo, prijavite se ili kreirajte račun
  1. Nova drugačija vina i nove berbe vinskih favorita Nova drugačija vina i nove berbe vinskih favorita S novom berbom dolaze nova, izvrsna vina koja upotpunjuju raznovrsnu ponudu vinoteke Vinite. S dolaskom brojnih noviteta u šarolikoj ponudi, mi smo ipak izdvojili 2 potpuno nova vina na tržištu s malo drugačijim konceptom, kao i 4 prokušana favorita vinoteke koji dolaze s novom berbom.

Ovaj 100% Sauvignon blanc oplemenjen je mineralnim karakterom i svježinom hrskavih kiselina. Intenzivne je i pune voćne arome bazge, dinje i ogrozda koji se isprepliću s herbalnim aromama šparoge i limunske trave. Macerirano je 6 -12 sati i odležavalo u hrastovim bačvama na finom talogu.

Dobro prati recepte s puno kiselog povrća, ali izvrsno se sljubljuje i s masnijom hranom koju će učiniti puno ugodnijom i lakšom. Kombinirati s masnijim komadom janjetine ili ribom.

Vinarija Galić je suvremena vinarija za preradu grožđa kojoj je glavni cilj proizvodnja visokokvalitenih vina. Vlasnik vinarije je Josip Galić, a trenutačno posjeduje 60 hektara vlastitih vinograda, a na kojima se može proizvesti i do 330.000 litara vina godišnje. Iako je vinarija iz Kutjeva, vlasnik je kontinuirano investirao u druga područja Hrvatske koja su pogodna za proizvodnju kvalitetnih vina, a sve sa svrhom izražavanja svoje strasti prema vinogradarstvu kroz traženje i najmanjeg prostora za poboljšanje već postojećih vrhunskih vina

Vinarija Galić je mjesto gdje se rađa ljubav, gdje se bude strasti i gdje se stvaraju legende