Josić Baranjski Šiler 2017

S novom berbom, vinarija Josić je promjenila koncept svog prepoznatog vinskog uratka: ovu mladu crvenu kupažu preporuka je ispijati rashlađenu kao bijela vina, što će vino učiniti pristupačnim i u vrućim ljetnim mjesecima.Kao i do sada, Josićev Baranjski Šiler je skladno vino, mekano i osvježavajuće.

Dostupno

Za veće količine, molimo pošaljite upit.

SKU
000364
Boca
0,75 l
59,90 kn
Više od vinara

Besplatna dostava za narudžbe iznad 500 kuna. Više...

Sigurno plaćanje kreditnim karticama i drugim načinima. Više...

Ostvarite 10% popusta na iznos prilikom kupnje 6 i više boca. Više...

Više informacija
Vinar Josić
Sorta Kupaža
Berba 2017
Boca 0,75 l
Boja crveno
Kvaliteta (bez oznake)
Slador (bez oznake)
Alkohol 11,5%
Regija Istočna kontinentalna Hrvatska
Podregija Podunavlje
Vinogorje Baranja
Napišite svoju recenziju
Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Molimo, prijavite se ili kreirajte račun
  1. Vrhunska sniženja vrhunskih vina Vrhunska sniženja vrhunskih vina Ljetni sezonski popusti i povezano ushićenje stigli su i u Vinitu: više od 20 izvrsnih vinskih etiketa imaju posebne cijene i popuste od 12 do 25%. Pronađite svoje favorite i iskoristite pogodnosti.

S novom berbom, vinarija Josić je promjenila koncept svog prepoznatog vinskog uratka: ovu mladu crvenu kupažu preporuka je ispijati rashlađenu kao bijela vina, što će vino učiniti pristupačnim i u vrućim ljetnim mjesecima.Kao i do sada, Josićev Baranjski Šiler je skladno vino, mekano i osvježavajuće.

Prija uz suhomesnate proizvode (kulen, kobasicu, šunku), uz crvena mesa i topla predjela od tijesta (domaća tjestenina s vrganjima).

Osječka obitelj Josić 1999. godine odlučuje kupiti stari vinski podrum iz 1935. godine. Obnavljaju ga, opremaju suvremenom tehnologijom i restauriraju, poštujući pritom originalan tradicionalni izgled. Istovremeno s podrumom, obitelj kupuje i oko 1,6 hektara starih nasada vinove loze. Kvalitetna vina Josić nastaju od autentičnih baranjskih sorti koje sazrijevaju u drevnim vinogradima na Banovoj kosi. Restoran i vinarija smješteni su u ambijentu takozvanog sarduka, u idiličnom baranjskom selu Zmajevac. Sarduk je turski naziv za karakterističan usjek u brdu s vinskim podrumima tzv. gatorima, koji su ukopani u zemlju, a u kojima je temperatura u svako doba godne između, za vino idealnih, 12 i 15 stupnjeva celzijusa.

Dodatni preporučeni proizvodi