Josić Baranjski Šiler Ciconia Nigra 2018

S novom berbom, vinarija Josić je promjenila koncept svog prepoznatog vinskog uratka: ovu mladu crvenu kupažu preporuka je ispijati rashlađenu kao bijela vina, što će vino učiniti pristupačnim i u vrućim ljetnim mjesecima.Kao i do sada, Josićev Baranjski Šiler je skladno vino, mekano i osvježavajuće.

Dostupno

Za veće količine, molimo pošaljite upit.

SKU
000364
Boca
0,75 l
65,00 kn
Više od vinara

Besplatna dostava za narudžbe iznad 500 kuna. Više...

Sigurno plaćanje kreditnim karticama i drugim načinima. Više...

Ostvarite 10% popusta na iznos prilikom kupnje 6 i više boca. Više...

Više informacija
Vinar Josić
Sorta Kupaža
Berba 2018
Boca 0,75 l
Boja crveno
Kvaliteta kvalitetno
Slador polusuho
Alkohol 12,5%
Regija Istočna kontinentalna Hrvatska
Podregija Podunavlje
Vinogorje Baranja
Napišite svoju recenziju
Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Molimo, prijavite se ili kreirajte račun
  1. 7 odabranih vina s akcijskim cijenama 7 odabranih vina s akcijskim cijenama Nakon proslave Martinja, donosimo 7 popularnih vina vinoteke uz još popularnije cijene. Provjerite koja su vina na sniženju i brzo reagirajte!
  2. Vrhunska sniženja vrhunskih vina Vrhunska sniženja vrhunskih vina Ljetni sezonski popusti i povezano ushićenje stigli su i u Vinitu: više od 20 izvrsnih vinskih etiketa imaju posebne cijene i popuste od 12 do 25%. Pronađite svoje favorite i iskoristite pogodnosti.

S novom berbom, vinarija Josić je promjenila koncept svog prepoznatog vinskog uratka: ovu mladu crvenu kupažu preporuka je ispijati rashlađenu kao bijela vina, što će vino učiniti pristupačnim i u vrućim ljetnim mjesecima.Kao i do sada, Josićev Baranjski Šiler je skladno vino, mekano i osvježavajuće.

Prija uz pikantne suhomesnate proizvode (kulen, kobasicu, šunku), uz crvena mesa i pikantna topla predjela.

Osječka obitelj Josić 1999. godine odlučuje kupiti stari vinski podrum iz 1935. godine. Obnavljaju ga, opremaju suvremenom tehnologijom i restauriraju, poštujući pritom originalan tradicionalni izgled. Istovremeno s podrumom, obitelj kupuje i oko 1,6 hektara starih nasada vinove loze. Kvalitetna vina Josić nastaju od autentičnih baranjskih sorti koje sazrijevaju u drevnim vinogradima na Banovoj kosi. Restoran i vinarija smješteni su u ambijentu takozvanog sarduka, u idiličnom baranjskom selu Zmajevac. Sarduk je turski naziv za karakterističan usjek u brdu s vinskim podrumima tzv. gatorima, koji su ukopani u zemlju, a u kojima je temperatura u svako doba godne između, za vino idealnih, 12 i 15 stupnjeva celzijusa.