Josipović Pjenušac Tango

Odvažan pjenušac snažnoga tijela povezan aromama suhoga voća, orašastih plodova ili jednostavne korice kruha – ostavlja upečatljiv dojam koji se dugo osjeća u ustima. Za bazno vino ima pinot sivi na kratkotrajnoj maceraciji koja mu daje intenzivnu rose boju.

Dostupno

Za veće količine, molimo pošaljite upit.

SKU
000926
Boca
0,75 l
105,00 kn
Više od vinara

Besplatna dostava za narudžbe iznad 500 kuna. Više...

Sigurno plaćanje kreditnim karticama i drugim načinima. Više...

Ostvarite 10% popusta na iznos prilikom kupnje 6 i više boca. Više...

Više informacija
Vinar Josipović
Sorta Pinot sivi
Boca 0,75 l
Boja ružičasto
Kvaliteta vrhunsko
Slador Extra Sec
Alkohol 13,0 %
Regija Istočna kontinentalna Hrvatska
Podregija Slavonija
Vinogorje Kutjevo
Napišite svoju recenziju
Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Molimo, prijavite se ili kreirajte račun
  1. Ljetna vinska sniženja Ljetna vinska sniženja Po mnogočemu atipična 2020. ipak ima i neke očekivane standarde pa nam donosi i ljetna sezonska sniženja, a tu vinoteka Vinita nije iznimka. Na ljetnom repertoaru sniženja tako imamo 16 izvrsnih vinskih etiketa uz posebne cijene i popuste do 20%. Iskoristite pogodnosti do isteka zaliha.
  2. Promocija i degustacija vina i pjenušaca Josipović Promocija i degustacija vina i pjenušaca Josipović Kako bolje obilježiti Martinje nego najavom nove degustacije u našem vinskom podrumu!

Odvažan pjenušac snažnoga tijela povezan aromama suhoga voća, orašastih plodova ili jednostavne korice kruha – ostavlja upečatljiv dojam koji se dugo osjeća u ustima. Za bazno vino ima pinot sivi na kratkotrajnoj maceraciji koja mu daje intenzivnu rose boju.

Ne tako tradicionalnu priču kutjevačkog kraja od 2004. godine  pričaju bračni i poslovni par Goran i Gordana JosipovićGoran je završio Agronomski fakultet u Zagrebu i diplomirao na temu Proizvodnja pjenušaca klasičnim postupkom, dok je Gordana završila Ekonomski fakultet u Zagrebu, smjer financije. Takva kombinacija zasigurno čini čvrst temelj za uspješnu pjenušavu čarolijuNa tom putu naišli su i na ljude koji su ih uvjeravali kako je to što rade pogrešno te da je proizvodnja pjenušaca u Slavoniji totalno promašena stvar jer „ovdje se nikada nisu proizvodili nekakvi šampanjci“.

Takva iskustva učvrstila su ih u stavu kako treba razmišljati izvan okvira i ponuditi tržištu nešto novo, nešto što nije viđeno ili kušano u našem okruženju. Kroz cijeli proces rada i rasta pokušavali su uvjeriti ljude da vjeruju sebi i svojim osjetilima, da kušaju i kažu što im se sviđa  – bez obzira na ime na etiketi. S vremenom je takvo razmišljanje polučilo rezultate, usavršili su i ponudili prepoznatljiv proizvod - slavonski pjenušac.



Dodatni preporučeni proizvodi