Koristimo kolačiće kako bismo osigurali bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost ove Internetske trgovine. Za više detalja pogledajte informacije o kolačićima.

Kopjar Pinot crni 2017/2018

Ovo vino je suho vino dobiveno od mješavine ekoloških berbi ’17. i ’18., odležano u drvenim bačvama. Boje je rubin crvene, s izraženim aromama tamnog bobičastog voća, nenametljive taninske strukture.

Dostupno

Za veće količine pošaljite upit.

Boca
0,75 l
SKU
001261
15,00 €
Više od vinara

Besplatna dostava u Hrvatsku za sve narudžbe iznad 70 eura. Više...

Sigurno plaćanje kreditnim karticama i drugim načinima. Više...

Potražite savjete odabira vina za poklon za odgovarajuću prigodu. Više...

Više informacija
Vinar Kopjar
Sorta Pinot crni
Berba 2017
Boca 0,75 l
Boja crveno
Kvaliteta kvalitetno
Slador suho
Alkohol 12%
Regija Zapadna kontinentalna Hrvatska
Napišite svoju recenziju
Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Molimo, prijavite se ili kreirajte račun
  1. Četiri nova vinara i nove etikete u Vinitinoj ponudi Četiri nova vinara i nove etikete u Vinitinoj ponudi Osim 4 nova vinara koja dolaze iz čak 4 vinske podregije, svoju smo ponudu obogatili i ponudom raznih vrhunskih etiketa koje Vas neće ostaviti ravnodušnima. U nastavku pročitajte pokoju zanimljivost o novim vinarijama te saznajte o kojim novitetima je riječ.

Vinarija Kopjar smještena na samoj granici Varaždinske i Krapinsko-zagorske županije. Njezini vinogradi se prostiru na 4,5 ha, a u njima je grožđe uzgajano na ekološki način, iz njega nastaju vrhunska, prepoznatljiva organska vina. U vinogradima se uzgajaju bijele i crvene sorte koje u skladu s optimalnim zemljištem, povoljnom klimom i njegom vinogradara razvijaju svoj maksimalan potencijal.