Koristimo kolačiće kako bismo osigurali bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost ove Internetske trgovine. Za više detalja pogledajte informacije o kolačićima.

Kozlović Santa Lucia Malvazija 2017

Ovaj potencijal istarske malvazije i kolekcionarsko vino s potencijalom čuvanja od minimalno 10 godina vinarije Kozlović nastalo je od 100% grožđa malvazije koja se uzgaja u nasadi, Santa Lucia. Duboko zlatne boje je, a na nosu je srednjeg intenziteta, s finim zrelim notama žutoga voća, osobito bresaka, potom medenjaka s đumbirom. Blaga parfemska nota u pozadini i citrusi koji naglašavaju svježinu. Na nepcu suho, fino zaobiljenog tijela i kremaste teksture.  Završetak je dug, zreo i bogat.

Dostupno

Za veće količine pošaljite upit.

Boca
0,75 l
SKU
001296
45,00 €
Više od vinara

Besplatna dostava u Hrvatsku za sve narudžbe iznad 70 eura. Više...

Sigurno plaćanje kreditnim karticama i drugim načinima. Više...

Potražite savjete odabira vina za poklon za odgovarajuću prigodu. Više...

Više informacija
Vinar Kozlović
Sorta Malvazija istarska
Berba 2017
Boca 0,75 l
Boja bijelo
Kvaliteta (bez oznake)
Slador suho
Alkohol 13,5%
Regija Primorska Hrvatska
Podregija Istra
Napišite svoju recenziju
Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Molimo, prijavite se ili kreirajte račun
  1. Što sve trebate znati o malvaziji istarskoj? Što sve trebate znati o malvaziji istarskoj? Uzvišeni brežuljci Istre sa svojim karakterističnim starim kamenim kućama i prekrasnim pejzažima vinograda, kriju u svom kraju nešto posebno - malvaziju istarsku. Ova prepoznatljiva sorta vina ima dugu povijest, bogatu aromu i duboku vezu s krajolikom koji je oblikovao njezin karakter. U ovom blogu, reći ćemo nešto više o spomenutoj sorti i drugim popularnim sortama koje nose naziv mavazija te upoznati Vas s našom ponudom malvazije istarske.

Filozofija obitelji Kozlović sadržana je zajedništvu koje se čuva kroz generacije. Radeći na zajedničkom cilju s puno truda i ozbiljnosti, te u nastojanju da se pomiču granice i osvajaju novi horizonti u vinskom svijetu, na prvo mjesto stavljaju kvalitetu za koju jamče obiteljskim imenom.

Čineći tako iz generacije u generaciju stvaraju vina u kojima njeguju izričaj i karakter autohtonih istarskih sorti - malvaziju, muškat momjanski, muškat ružu i teran te internacionalne sorte sauvignon blanc, cabernet sauvignon i merlot, a stalnim unapređivanjem proizvodnih procesa i znanja u svojim vinima objedinjuju prošlost, sadašnjost i budućnost.