The store will not work correctly in the case when cookies are disabled.
Koristimo kolačiće kako bismo osigurali bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost ove Internetske trgovine. Za više detalja pogledajte informacije o kolačićima.
Ovi kolačići ili slične tehnologije neophodni su za funkcioniranje naših usluga i ne mogu se deaktivirati. Ovo se odnosi, na primjer, na kolačiće ili slične tehnologije koje skladište podatke o prijavljivanju nakon registriranja na naš online dućan tako da korisnik ostaje prijavljen u naš online dućan čak i nakon prelaska na drugu stranicu ili na kolačiće koji osiguravaju da konfiguracija koja se odnosi na korisnika funkcija stranice (odabrani jezik itd.) bude održana na svim sesijama. Dodatno ovi kolačići ili slične tehnologije doprinose sigurnoj i ispravnoj uporabi naših usluga. Možete podesiti preglednik tako da se ovi kolačići blokiraju ili da dobivate obavještenja o ovim kolačićima. Cjelovita uporaba svih naših funkcija onda više nije moguća.
Ove kolačiće ili slične tehnologije možemo podesiti na našoj stranici mi ili naši partneri da bismo Vam prikazali relevantan sadržaj/reklame na našoj ili na stranicama trećih strana. Takozvani profili mogu biti kreirani na osnovu Vaših interesa. Izravna identifikacija osobe općenito nije moguća pomoću ovih informacija budući da se koriste isključivo pseudonimi za preglednik i/ili informacije o uređaju. Ako ne omogućite ove kolačiće ili slične tehnologije, zaprimat ćete manje relevantan sadržaj/reklame.
Ovi kolačići ili slične tehnologije nam omogućavaju mjerenje ili poboljšanje performansi naših usluga, pružanje povećanih funkcionalnosti i personaliziranja naših usluga. Možemo ih postaviti mi ili treći pružatelji usluga i koriste se, na primjer, za brojanje posjeta, za analiziranje najmanje i najviše popularnih stranica te uvid u kako se posjetitelji kreću po našim stranicama. Izravna identifikacija osobe nije moguća pomoću ovih informacija. Ako ne omogućite ove kolačiće, ne možemo znati kada ste posjetili našu stranicu.
Vrlo je stroga selekcija grožđa koje može ići pod etiketu Royal. Ta je kvaliteta i zdravlje grožđa neophodno za dugo odležavanje vina. Nakon njegovanja u hrastovim bačvama koje traje do tri godine, vino ima veliki potencijal odležavanja. Čak i među vinima punog tijela, ovaj bi Dingač bio u samom vrhu, gust, koncetriran, visokih ekstrakta, vrlo visokih tanina od kojih je već pomalo puderast u ustima, on je naprosto raskošan. Na nepcu su slatki začini, suhe šljive, zrelo voće, džem, duhan, slatko od višanja. Završetak je dug.
Vrlo je stroga selekcija grožđa koje može ići pod etiketu Royal. Ta je kvaliteta i zdravlje grožđa neophodno za dugo odležavanje vina. Nakon njegovanja u hrastovim bačvama koje traje do tri godine, vino ima veliki potencijal odležavanja. Čak i među vinima punog tijela, ovaj bi Dingač bio u samom vrhu, gust, koncetriran, visokih ekstrakta, vrlo visokih tanina od kojih je već pomalo puderast u ustima, on je naprosto raskošan. Na nepcu su slatki začini, suhe šljive, zrelo voće, džem, duhan, slatko od višanja. Završetak je dug.
5 najskupljih vina na svijetu
Kvalitetna vinova loza kao i pogodni vremenski uvjeti doprinose kompleksnom i pomalo zamršenom procesu nastajanja savršenih vinskih kapljica. Stoga, vrhunsko vino može dovesti do stanja euforije za svako pojedinačno nepce.
Znate li točiti vino kao profesionalac?
Neki od elemenata pravilnog posluživanja vina svedeni su na jednostavnu društvenu tradiciju popraćenu osnovnim načelima bontona, dok su drugi elementi zapravo osmišljeni da dodatno obogate okus samog vina kao i cjelokupni doživljaj. U nastavku ćemo se pobrinuti da Vaši gosti imaju nezaboravno i ugodno iskustvo sljedeći put kada otvorite bocu.
Vrlo je stroga selekcija grožđa koje može ići pod etiketu Royal. Ta je kvaliteta i zdravlje grožđa neophodno za dugo odležavanje vina. Nakon njegovanja u hrastovim bačvama koje traje do tri godine, vino ima veliki potencijal odležavanja. Čak i među vinima punog tijela, ovaj bi Dingač bio u samom vrhu, gust, koncetriran, visokih ekstrakta, vrlo visokih tanina od kojih je već pomalo puderast u ustima, on je naprosto raskošan. Na nepcu su slatki začini, suhe šljive, zrelo voće, džem, duhan, slatko od višanja. Završetak je dug.
Spoj vina i turizma u Hrvatskoj i van granica lijepe naše nude mnoge konobe i vinski podrumi. Ipak, jedan od njih izdvaja se svojom kvalitetom, znanjem i upornošću. Od malog podruma za vinokušnju koji su posjećivali malobrojni turisti, Podrum Matuško u Potomju prerasta u jedan od najvećih i najpoznatijih odredišta vinoljubaca iz cijelog svijeta u kojem vinski stručnjak ing. Mato Violić Matuško prezentira i nudi vrhunska autohtona vina pelješkog kraja i Dubrovačko neretvanske županije. Posjet toj vinariji ostaje trajni doživljaj koji se kasnije sa svakom čašom Matuškovih vina ponovo i ugodno vraća.