Koristimo kolačiće kako bismo osigurali bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost ove Internetske trgovine. Za više detalja pogledajte informacije o kolačićima.

Meneghetti Classic 2019 Brut

Pjenušac Classic 2019 dobiven tradicionalnom metodom slamnato je žute boje sa zlatnim refleksom, vrlo sitnih intenzivnih mjehurića te čiste i kompleksne aromatike. U prvom planu dominira zrelije voće, posebice breskva i kruška, dok se iz drugog plana otvaraju mirisi bijelog cvijeća, akacije, citrusa, lješnjaka te tosta uz laganu notu kvasaca i brioša. Na nepcu je kremasto, zaokruženo i elegantne strukture. Ovaj pjenušac odlikuje sjajan potencijal za odležavanje.

Dostupno

Za veće količine pošaljite upit.

Boca
0,75 l
SKU
001342
28,50 €
Više od vinara

Besplatna dostava u Hrvatsku za sve narudžbe iznad 70 eura. Više...

Sigurno plaćanje kreditnim karticama i drugim načinima. Više...

Potražite savjete odabira vina za poklon za odgovarajuću prigodu. Više...

Više informacija
Vinar Meneghetti
Sorta Kupaža
Berba 2019
Boca 0,75 l
Boja bijelo
Kvaliteta vrhunsko
Slador Brut
Alkohol 13,0%
Regija Istočna kontinentalna Hrvatska
Podregija Istra
Napišite svoju recenziju
Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Molimo, prijavite se ili kreirajte račun

Preporučuje se kao aperitiv te uz hladna predjela na bazi ribe, školjaka, rakova, lososa i bijelih mesa.

Temperatura serviranja: 6 - 8 °C.

U potrazi za jedinstvenim mjestima potrebno je ponekad skrenuti s glavnog puta. Kada vas glavni putevi dovedu do Istre, do Bala, usporite i pratite cestu koja se sa svakim kilometrom sve više sužava, dok vam se priroda sve više približava. Usporite, skrenite na bijelu cestu na kraju koje se pred vama otvaraju velika željezna vrata. Stigli ste na Meneghetti. Zatim zastanite bar na trenutak – i uvjerite se da se najbolja mjesta nalaze na sporednim putevima.

Vinarija Meneghetti već godinama proizvodi vrhunska istarska vina. Njihovi su vinogradi podijeljeni na dvije lokacije. Crvena zemlja oko Stancije Meneghetti pogodna je za uzgoj crvenih sorti grožđa pa tu njeguju internacionalne sorte: merlot, cabernet sauvignon i cabernet franc dok se od bijelih sorti tu njeguje chardonnay i bijeli pinot. Malvaziju Istarsku njeguju na lokaciji Bujiština. Godišnja proizvodnja ove vinarije kreće se na oko 100 tisuću boca.