Koristimo kolačiće kako bismo osigurali bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost ove Internetske trgovine. Za više detalja pogledajte informacije o kolačićima.

Meneghetti Kuća Glavić Malvasija Dubrovačka 2022

Ovo vino slamnato žute boje na nosu je izraženo, karakterističnih tonova zrelog voća. Posebno se ističe žuta jabuka, kruška i breskva koje se isprepliću sa cvjetnim mirisima. Na nepcu je zrelo i trajnog okusa sa svježinom i mineralnošću u idealnom balansu.

Dostupno

Za veće količine pošaljite upit.

Ograničena količina
Boca
0,75 l
SKU
001359
15,00 €
Više od vinara

Besplatna dostava u Hrvatsku za sve narudžbe iznad 70 eura. Više...

Sigurno plaćanje kreditnim karticama i drugim načinima. Više...

Potražite savjete odabira vina za poklon za odgovarajuću prigodu. Više...

Više informacija
Vinar Meneghetti
Sorta Dubrovačka malvasija
Berba 2022
Boca 0,75 l
Boja bijelo
Kvaliteta kvalitetno
Slador suho
Alkohol 14,0%
Regija Primorska Hrvatska
Podregija Istra
Napišite svoju recenziju
Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Molimo, prijavite se ili kreirajte račun
Sljubiti s jelima od ribe, morskih plodova te laganim tjesteninama i rižotima.

U potrazi za jedinstvenim mjestima potrebno je ponekad skrenuti s glavnog puta. Kada vas glavni putevi dovedu do Istre, do Bala, usporite i pratite cestu koja se sa svakim kilometrom sve više sužava, dok vam se priroda sve više približava. Usporite, skrenite na bijelu cestu na kraju koje se pred vama otvaraju velika željezna vrata. Stigli ste na Meneghetti. Zatim zastanite bar na trenutak – i uvjerite se da se najbolja mjesta nalaze na sporednim putevima.

Vinarija Meneghetti već godinama proizvodi vrhunska istarska vina. Njihovi su vinogradi podijeljeni na dvije lokacije. Crvena zemlja oko Stancije Meneghetti pogodna je za uzgoj crvenih sorti grožđa pa tu njeguju internacionalne sorte: merlot, cabernet sauvignon i cabernet franc dok se od bijelih sorti tu njeguje chardonnay i bijeli pinot. Malvaziju Istarsku njeguju na lokaciji Bujiština. Godišnja proizvodnja ove vinarije kreće se na oko 100 tisuću boca.