Koristimo kolačiće kako bismo osigurali bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost ove Internetske trgovine. Za više detalja pogledajte informacije o kolačićima.

Meneghetti Red 2018

Meneghetti Red kupaža je tri sorte; merlot, caberent sauvignon i cabernet franc. Ovo elegantno vino punog tijela i duboke crvene rubinske boje ima veliki potencijal odležavanja.  Na nosu dominiraja miris maline i ribizla s naglašenim začinskim notama vanilije, dima, kave, cimeta, dok je na okusu vino izuzetno živo i mineralno uz mekane i fine tanine koji omogućavaju dugi završetak.

Dostupno

Za veće količine pošaljite upit.

Ograničena količina
Boca
0,75 l
SKU
001345
79,00 €
Više od vinara

Besplatna dostava u Hrvatsku za sve narudžbe iznad 70 eura. Više...

Sigurno plaćanje kreditnim karticama i drugim načinima. Više...

Potražite savjete odabira vina za poklon za odgovarajuću prigodu. Više...

Više informacija
Vinar Meneghetti
Sorta Kupaža
Berba 2018
Boca 0,75 l
Boja crveno
Kvaliteta vrhunsko
Slador (bez oznake)
Alkohol 13,5%
Regija Primorska Hrvatska
Podregija Istra
Napišite svoju recenziju
Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Molimo, prijavite se ili kreirajte račun

Ovo vino zbog svoje bogate strukture najbolje će se slagati sa jelima od divljači i crvenog mesa. Odlično će se spariti i sa zrelim sirevima.

U potrazi za jedinstvenim mjestima potrebno je ponekad skrenuti s glavnog puta. Kada vas glavni putevi dovedu do Istre, do Bala, usporite i pratite cestu koja se sa svakim kilometrom sve više sužava, dok vam se priroda sve više približava. Usporite, skrenite na bijelu cestu na kraju koje se pred vama otvaraju velika željezna vrata. Stigli ste na Meneghetti. Zatim zastanite bar na trenutak – i uvjerite se da se najbolja mjesta nalaze na sporednim putevima.

Vinarija Meneghetti već godinama proizvodi vrhunska istarska vina. Njihovi su vinogradi podijeljeni na dvije lokacije. Crvena zemlja oko Stancije Meneghetti pogodna je za uzgoj crvenih sorti grožđa pa tu njeguju internacionalne sorte: merlot, cabernet sauvignon i cabernet franc dok se od bijelih sorti tu njeguje chardonnay i bijeli pinot. Malvaziju Istarsku njeguju na lokaciji Bujiština. Godišnja proizvodnja ove vinarije kreće se na oko 100 tisuću boca.