Mogućnosti plaćanja

Proizvodi se naručuju standardiziranim korištenjem funkcionalnosti internetske trgovine. Kupac može naručiti i kupiti proizvod kao registrirani ili neregistrirani korisnik. Proizvod se smatra naručenim kada kupac prođe cijeli postupak narudžbe (izvršavanjem narudžbe).

Plaćanje naručenih proizvoda moguće je:

  • Kreditnom karticom (Diners, MasterCard, Maestro i Visa karticama);
  • Internetskim bankarstvom;
  • Nalogom za nacionalna plaćanja (kao zamjena za plaćanje općom uplatnicom).

Diners Visa MasterCard Maestro MasterCard Secure Code Verified by Visa

Sustav kartične naplate integriran je na internetskoj trgovini. Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava WSPay sustav za online autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te PCI DSS standarda. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSPay za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu. Podaci o kartici i vlasniku ne čuvaju se poslužiteljima Prodavatelja. Kupnja je obavljena nakon uspješne autorizacije kartice. Ako sustav odbije autorizirati kartično plaćanje, potrebno je odabrati neki od alternativnih načina plaćanja. Prodavatelj nema uvid u podatke o razlozima odbijanja autorizacije kartičnog plaćanja.

WSPay - Web Studio payment gateway

U slučaju plaćanja internetskim bankarstvom ili nalogom za nacionalna plaćanja, uplatu je potrebno izvršiti najkasnije u roku naznačenom u poruci e-pošte kojom Prodavatelj potvrđuje narudžbu.

Ukoliko kupac ne dobije obavijest putem e-pošte o izvršenju narudžbe nakon završenog procesa naručivanja sugerira se provjeriti stanje sandučića e-pošte u korištenoj aplikaciji ili servisu, te sadržaj pretinca za Spam poštu.

Ako je uplata uredno izvršena i vidljiva na računu Prodavatelja, Prodavatelj će pristupiti isporuci naručenih proizvoda. Račun za narudžbu dostavlja se u pošiljci zajedno s proizvodima. U slučaju da uplata ne bude izvršena u navedenom roku Prodavatelj će postupiti i po naknadno izvršenoj uplati izvan roka isporukom kupljenih proizvoda, a ako ne bude mogao izvršiti isporuku iz opravdanih razloga, ugovor će jednostrano raskinuti i izvršiti povrat uplaćenih sredstava.


Detalji uvjeta korištenja i kupnje