Papak Radosh Rose pjenušac 2014

Bazno vino za ovaj pjenušac je suho, iz berbe 2014., dobiveno od sorte Cabernet Franc te rađeno po klasičnoj ili tradicionalnoj metodi. Nakon sekundarne fermentacije u boci, pjenušac je gotovo tri godine odležavao na talogu od kvasca što mu je dalo punoću, zrelost i ozbiljnost u strukturi.

Dostupno

Za veće količine, molimo pošaljite upit.

SKU
001067
Boca
0,75 l
110,00 kn
Više od vinara

Besplatna dostava za narudžbe iznad 500 kuna. Više...

Sigurno plaćanje kreditnim karticama i drugim načinima. Više...

Potražite savjete odabira vina za poklon za odgovarajuću prigodu. Više...

Više informacija
Vinar Papak
Sorta Cabernet Franc
Berba 2014
Boca 0,75 l
Boja ružičasto
Kvaliteta vrhunsko
Slador Brut
Alkohol 12,0%
Regija Istočna kontinentalna Hrvatska
Podregija Podunavlje
Vinogorje Srijem
Napišite svoju recenziju
Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Molimo, prijavite se ili kreirajte račun

Bazno vino za ovaj pjenušac je suho, iz berbe 2014., dobiveno od sorte Cabernet Franc te rađeno po klasičnoj ili tradicionalnoj metodi. Nakon sekundarne fermentacije u boci, pjenušac je gotovo tri godine odležavao na talogu od kvasca što mu je dalo punoću, zrelost i ozbiljnost u strukturi.

Obiteljska vinarija Vina Papak Ilok mlada je vinarija, osnovana 2014. godine, ali se temelji na dugogodišnjem radu i iskustvu u vinogradarstvu i vinarstvu cijele obitelji, a poglavito čelnog čovjeka ove vinarije. 

Mladen Papak, diplomirani inženjer agronomije, dugogodišnji enolog i direktor Iločkih podruma, danas je na čelu vinarije u vlasništvu njegove obitelji. Nakon razilaženja sa svojom matičnom vinskom kućom, pokrenuo je vlastitu proizvodnju grožđa i vina. Obitelj posjeduje 13 hektara vlastitih vinograda u Iloku na položaju Radoš ili Radoško brdo koji je ujedno najistočniji vinorodni položaj, kako u Iloku tako i u cijeloj Hrvatskoj.

Dodatni preporučeni proizvodi