Papak Traminac 2016 ledena berba

Ovo predikatno slatko vino, najviše je kategorije među predikatnim vinima. Iz berbe je 2016 godine, a grožđe je pobrano 7. siječnja 2017. godine na temperaturi od -14°C i snijegu od 30 cm. Zlatne do jantarno žute je boje, izraženog botritis mirisa s mednim notama. Dok se toči - kao da je uljne konzistencije, a u ustima punoga i kremoznog okusa.

Dostupno

Za veće količine, molimo pošaljite upit.

SKU
001097
Boca
0,375 l
295,00 kn
Više od vinara

Besplatna dostava za narudžbe iznad 500 kuna. Više...

Sigurno plaćanje kreditnim karticama i drugim načinima. Više...

Potražite savjete odabira vina za poklon za odgovarajuću prigodu. Više...

Više informacija
Vinar Papak
Sorta Traminac
Berba 2016
Boca 0,375 l
Boja bijelo
Kvaliteta vrhunsko
Slador slatko
Alkohol 10,0%
Regija Istočna kontinentalna Hrvatska
Podregija Podunavlje
Vinogorje Srijem
Napišite svoju recenziju
Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Molimo, prijavite se ili kreirajte račun

Ovo predikatno slatko vino, najviše je kategorije među predikatnim vinima. Iz berbe je 2016 godine, a grožđe je pobrano 7. siječnja 2017. godine na temperaturi od -14°C i snijegu od 30 cm. Zlatne do jantarno žute je boje, izraženog botritis mirisa s mednim notama. Dok se toči - kao da je uljne konzistencije, a u ustima punoga i kremoznog okusa.

Obiteljska vinarija Vina Papak Ilok mlada je vinarija, osnovana 2014. godine, ali se temelji na dugogodišnjem radu i iskustvu u vinogradarstvu i vinarstvu cijele obitelji, a poglavito čelnog čovjeka ove vinarije. 

Mladen Papak, diplomirani inženjer agronomije, dugogodišnji enolog i direktor Iločkih podruma, danas je na čelu vinarije u vlasništvu njegove obitelji. Nakon razilaženja sa svojom matičnom vinskom kućom, pokrenuo je vlastitu proizvodnju grožđa i vina. Obitelj posjeduje 13 hektara vlastitih vinograda u Iloku na položaju Radoš ili Radoško brdo koji je ujedno najistočniji vinorodni položaj, kako u Iloku tako i u cijeloj Hrvatskoj.