Koristimo kolačiće kako bismo osigurali bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost ove Internetske trgovine. Za više detalja pogledajte informacije o kolačićima.

Podrumi Krešić Graševina 2020

Slamnato žute boje sa zelenom nijansom. U mirisu se isprepliću herbalne i voćne note ugodnog intenzitetai. Vino je vrlo harmonično, dobrog tjela i mineralnosti. U ustima sa pojavom retrookusa. U mirisu i okusu vrjo jakog „terroira“  potpisa.

Dostupno

Za veće količine pošaljite upit.

Boca
0,75 l
SKU
000667
10,00 €
Više od vinara

Besplatna dostava u Hrvatsku za sve narudžbe iznad 70 eura. Više...

Sigurno plaćanje kreditnim karticama i drugim načinima. Više...

Potražite savjete odabira vina za poklon za odgovarajuću prigodu. Više...

Više informacija
Vinar Podrumi Krešić
Sorta Graševina
Berba 2020
Boca 0,75 l
Boja bijelo
Kvaliteta vrhunsko
Slador (bez oznake)
Alkohol 12,5%
Regija Istočna kontinentalna Hrvatska
Podregija Podunavlje
Vinogorje Srijem
Napišite svoju recenziju
Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Molimo, prijavite se ili kreirajte račun
  1. GROW du Monde 2023. GROW du Monde 2023. Prvo izdanje GO GROW konferencije održano je 16. lipnja 2023. godine u Osijeku. GO GROW je događaj na kojem se hrvatski i regionalni vinari susreću s posjetiteljima, vinskim entuzijastima i posjetiteljima iz poslovnog svijeta.

Može se služiti uz tjestenine, bijelu ribu pa i crvena mesa bez naglašene ljutine.

Vinarija Krešić nalazi se u Šarengradu na samoj obali Dunava. Vinogradarsku priču započeli su 2006.godine sadnjom prvog vinograda. Vinogradi se rasprostiru na 6 različitih lokacija između Šarengrada i Opatovca u krugu 10 kilometara ukupne površine oko 18 hektara. Prvo vino proizvedeno je 2011.godine u suvremeno opremljenom podrumu ukupnog kapaciteta 200.000 litara. U preko 100 godina starom dijelu podruma nalaze se drvene hrastove i barrique bačve te manja količina arhivskih vina. U novom dijelu podruma svaka inox bačva opremljena je najnovijom tehnologijom hlađenja vina što omogućuje zasebnu regulaciju temperature pojedine bačve.