Koristimo kolačiće kako bismo osigurali bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost ove Internetske trgovine. Za više detalja pogledajte informacije o kolačićima.

Ritoša Muškat ruža porečki 2022

Dostupno

Za veće količine pošaljite upit.

Boca
0,75 l
SKU
000791
11,50 €
Više od vinara

Besplatna dostava u Hrvatsku za sve narudžbe iznad 70 eura. Više...

Sigurno plaćanje kreditnim karticama i drugim načinima. Više...

Potražite savjete odabira vina za poklon za odgovarajuću prigodu. Više...

Više informacija
Vinar Ritoša
Sorta Muškat ruža
Berba 2022
Boca 0,75 l
Boja crveno
Kvaliteta vrhunsko
Slador poluslatko
Alkohol 12,5%
Regija Primorska Hrvatska
Podregija Istra
Napišite svoju recenziju
Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Molimo, prijavite se ili kreirajte račun
  1. Znate li kad je Svjetski dan muškata? Znate li kad je Svjetski dan muškata? Svake se godine 9. svibnja obilježava Svjetski dan muškata, aromatski izrazito prepoznatljivih, povijesnih sorti vina. Ovaj dan pruža priliku da cijenite izvrsne okuse i nasljeđe vina muškata. U nastavku otkrijte njihovu raznolikost i saznajte koje su najzastupljenije sorte muškata u Hrvatskoj.
  2. Tri nova vinara i nove vrhunske etikete u ponudi e-vinoteke Tri nova vinara i nove vrhunske etikete u ponudi e-vinoteke Svoju smo raznoliku ponudu obogatili ponudom vrhunskih etiketa vinarija Fakin, Black Island Winery i Ritoša. U nastavku pročitajte ponešto o vinarijama te pogledajte sve novitete.

Tradicija proizvodnje vina pratila je ovu vinariju kroz razne generacije. Vino se u obitelji proizvodilo od davnina i to samo za osobnu upotrebu. Ideja o ozbiljnoj komercijalnoj proizvodnji razvila se vremenom. Vinogradi su u skladu s najvišim standardima,opremljeni sa suvremenom vinarskom opremom, a podrumi opremljeni s kvalitetnim drvenim bačvama, te inox tankovima s kontrolom temperature vrenja i čuvanja vina. Ljubav prema vinu i vinogradima, kao i predanost radu dala je odlične rezultate već kod prvih proizvedenih količina vina.

Dodatni preporučeni proizvodi