Koristimo kolačiće kako bismo osigurali bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost ove Internetske trgovine. Za više detalja pogledajte informacije o kolačićima.

Royal Hill Pinot crni Blanc de noir 2021

Ova etiketa predstavlja jedinstveno vino u Hrvatskoj, poseban vinski kuriozitet. Ovo bijelo vino dobiveno je kratkom maceracijom grožđa crvene sorte pinot crni, što označava tehnika blanc de noir. Mirisi asociraju na bijelo voće; jabuku, ogrozd i dinju, uz nešto citrusa. Na nepcu vino je živahno, osvježavajuće, dopadljive gorčine i lijepo zaokruženo.

Dostupno

Za veće količine pošaljite upit.

Ograničena količina
Boca
0,75 l
SKU
001209
8,63 €
Više od vinara

Besplatna dostava u Hrvatsku za sve narudžbe iznad 70 eura. Više...

Sigurno plaćanje kreditnim karticama i drugim načinima. Više...

Potražite savjete odabira vina za poklon za odgovarajuću prigodu. Više...

Više informacija
Vinar Royal Hill
Sorta Pinot crni
Berba 2022
Boca 0,75 l
Boja bijelo
Kvaliteta kvalitetno
Slador suho
Alkohol 13,0%
Regija Istočna kontinentalna Hrvatska
Podregija Podunavlje
Vinogorje Erdut
Napišite svoju recenziju
Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Molimo, prijavite se ili kreirajte račun
  1. Degustacija četvrtkom uz Royal Hill Estate i limitirani popust od 10% Degustacija četvrtkom uz Royal Hill Estate i limitirani popust od 10% Vinova loza u općini Erdut neprekidno se uzgaja preko 300 godina, a Royal Hill Estate nastavlja tu bogatu tradiciju kombinirajući je s najsuvremenijom tehnologijom i globalno priznatim enološkim metodama. Svaka etiketa njihovog vina predstavlja simbol predanosti i strasti koje ulažu u svaku kapljicu, a za Vas smo pripremili popust na njihove etikete koji se ne propušta. 
  2. Royal Hill, Stina, Palihnić i Volarević od sada u Vinitinoj ponudi  Royal Hill, Stina, Palihnić i Volarević od sada u Vinitinoj ponudi Iako je naglasak e-vinoteke Vinite bio i ostao na najboljim vinima istočne kontinentalne Hrvatske, našu raznovrsnu ponudu postepeno obogaćujemo odabranim vinarima iz svih hrvatskih vinogorja. Kako bi svaki ljubitelj vinskog svijeta pronašao nešto za sebe, već izvrsnu ponudu naše vinoteke upotpunili smo s vinima čak 4 nove vinarije: Royal Hill, Stina,Vina Palihnić i Volarević.
Sljubiti s laganim tjestesteninama s povrćem i feta sirom, laganim odrescima na bazi bijelog mesa ili rižotom s plodovima mora.

Royal Hill vinarija, čiji se vinogradi prostiru na nekim od najboljih pozicija Erdutskog vinogorja u Hrvatskom Podunavlju, nastoji svojim kupcima ponuditi zanimljiva i svojevrsna vina. Erdutska vina gdje se vinova loza uzgaja neprekidno već 300 godina oduvijek su bila na cijeni na europskim dvorovima, Royal Hill vinarija ima viziju produžiti i oplemeniti upravo tu tradiciju. 

Dodatni preporučeni proizvodi