Koristimo kolačiće kako bismo osigurali bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost ove Internetske trgovine. Za više detalja pogledajte informacije o kolačićima.

Skaramuča Dingač Elegance 2017

Povodom 25 godina vinarije Skaramuča predstavili su novu liniju vina Elegance, bogatog okusa i skladnog mirisa koja na poseban način predstavlja jedinstvenost prirode položaja sa kojeg vina dolaze. Dingač Elegance je tamno rubinske boje, izraženog i finog mirisa, snažnog i bogatog tijela, odlikuje se punoćom okusa koji se dugo zadržava u ustima.

Dostupno

Za veće količine pošaljite upit.

Ograničena količina
Boca
0,75 l
SKU
001265
25,90 €
Više od vinara

Besplatna dostava u Hrvatsku za sve narudžbe iznad 70 eura. Više...

Sigurno plaćanje kreditnim karticama i drugim načinima. Više...

Potražite savjete odabira vina za poklon za odgovarajuću prigodu. Više...

Više informacija
Vinar Skaramuča
Sorta Dingač
Berba 2017
Boca 0,75 l
Boja crveno
Kvaliteta (bez oznake)
Slador suho
Alkohol 14,5%
Regija Primorska Hrvatska
Podregija Srednja i južna Dalmacija
Napišite svoju recenziju
Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Molimo, prijavite se ili kreirajte račun
  1. Četiri nova vinara i nove etikete u Vinitinoj ponudi Četiri nova vinara i nove etikete u Vinitinoj ponudi Osim 4 nova vinara koja dolaze iz čak 4 vinske podregije, svoju smo ponudu obogatili i ponudom raznih vrhunskih etiketa koje Vas neće ostaviti ravnodušnima. U nastavku pročitajte pokoju zanimljivost o novim vinarijama te saznajte o kojim novitetima je riječ.

Tradicija vinogradarstva i vinarstva u obitelji Skaramuča stara je koliko i sama pelješka obitelj. Njihova jedinstvena priča uspjeha kreće od 1992. godine kada je osnivaču vinarije - Ivi Skaramuči omogućeno da posluje kao privatni proizvođač grožđa i vina u Hrvatskoj.
Ivo Skaramuča bio je jedan od utemeljitelja privatnog vinarstva i vinogradarstva u Dalmaciji i na Pelješcu. Vinarija Skaramuča je dokaz kako se samo mukotrpnim radom, predanošću i ljubavi prema vinu stvara jedan od najuglednijih Dalmatinskih vinskih brendova.