Koristimo kolačiće kako bismo osigurali bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost ove Internetske trgovine. Za više detalja pogledajte informacije o kolačićima.

Skaramuča Plavac mali Elegance 2018

Povodom 25 godina vinarije Skaramuča predstavila je novu liniju vina Elegance, bogatog okusa i skladnog mirisa koja na poseban način predstavlja jedinstvenost prirode položaja sa kojeg vina dolaze. Plavac Elegance je tamno rubinsko crvene boje, lijepo razvijenog voćnog mirisa, moćnog tijela sa specifičnim okusom.

Dostupno

Za veće količine pošaljite upit.

Boca
0,75 l
SKU
001264
13,90 €
Više od vinara

Besplatna dostava u Hrvatsku za sve narudžbe iznad 70 eura. Više...

Sigurno plaćanje kreditnim karticama i drugim načinima. Više...

Potražite savjete odabira vina za poklon za odgovarajuću prigodu. Više...

Više informacija
Vinar Skaramuča
Sorta Plavac mali
Berba 2018
Boca 0,75 l
Boja crveno
Kvaliteta (bez oznake)
Slador suho
Alkohol 13,5%
Regija Primorska Hrvatska
Podregija Srednja i južna Dalmacija
Napišite svoju recenziju
Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Molimo, prijavite se ili kreirajte račun
  1. Četiri nova vinara i nove etikete u Vinitinoj ponudi Četiri nova vinara i nove etikete u Vinitinoj ponudi Osim 4 nova vinara koja dolaze iz čak 4 vinske podregije, svoju smo ponudu obogatili i ponudom raznih vrhunskih etiketa koje Vas neće ostaviti ravnodušnima. U nastavku pročitajte pokoju zanimljivost o novim vinarijama te saznajte o kojim novitetima je riječ.

Tradicija vinogradarstva i vinarstva u obitelji Skaramuča stara je koliko i sama pelješka obitelj. Njihova jedinstvena priča uspjeha kreće od 1992. godine kada je osnivaču vinarije - Ivi Skaramuči omogućeno da posluje kao privatni proizvođač grožđa i vina u Hrvatskoj.
Ivo Skaramuča bio je jedan od utemeljitelja privatnog vinarstva i vinogradarstva u Dalmaciji i na Pelješcu. Vinarija Skaramuča je dokaz kako se samo mukotrpnim radom, predanošću i ljubavi prema vinu stvara jedan od najuglednijih Dalmatinskih vinskih brendova.