Süber CRose 2019

Simptomatičan rosé dobiven isključivo od sorte cabernet sauvignon, daje iznimno zanimljivo ružičasto suho vino zaokruženog tijela. Malina i jagoda na nosu, sličnog voćnog profila na nepcu s lijepom trajnošću, osvježavajuće i pitko. 

Dostupno

Za veće količine pošaljite upit.

SKU
000755
Boca
0,75 l
65,00kn 8,63 € 1€=7.5345kn
Više od vinara

Besplatna dostava za narudžbe iznad 500 kuna. Više...

Sigurno plaćanje kreditnim karticama i drugim načinima. Više...

Potražite savjete odabira vina za poklon za odgovarajuću prigodu. Više...

Više informacija
Vinar Süber
Sorta Cabernet Sauvignon
Berba 2019
Boca 0,75 l
Boja ružičasto
Kvaliteta kvalitetno
Slador suho
Alkohol 12,5%
Regija Istočna kontinentalna Hrvatska
Podregija Podunavlje
Vinogorje Erdut
Napišite svoju recenziju
Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Molimo, prijavite se ili kreirajte račun
  1. Kako nastaju ružičasta vina? + Valentinovska rose akcija Kako nastaju ružičasta vina? + Valentinovska rose akcija Dan svetog Valentina, koji se ujedno obilježava i kao Dan zaljubljenih, savršeno je vrijeme za uživanje u osvježavajućim i nježnim ružičastim vinima. No, jeste li se ikada zapitali kako nastaju ružičasta vina? Ili pak mislite da se rosé vina dobivaju jednostavnim miješanjem bijelog i crvenog vina?
  2. Posebne cijene odabranih ružičastih vina za Valentinovo Posebne cijene odabranih ružičastih vina za Valentinovo Valentinovo je dan kada svi zaljubljeni imaju priliku kroz različite simbole afekcije iskazati svoju zaljubljenost. Ljubav na taj dan tradicionalno iskazujemo poklonima, a ima li boljeg poklona od onoga koji svojom bojom, mirisom i okusom asocira na samu ljubav.

Simptomatičan rosé dobiven isključivo od sorte cabernet sauvignon, daje iznimno zanimljivo ružičasto suho vino zaokruženog tijela kao izvrsna suprotnost slađim ljetnim varijantama. Malina i jagoda na nosu, sličnog voćnog profila na nepcu s lijepom trajnošću, osvježavajuće i pitko. Podjedako dobar kao ohlađeno ljetno osvježenje, aperitivno vino ili u sljubljivanju s hranom.

Poslužiti kao ohlađeno samostalno ljetno osvježenje ili kao aperitiv. U sljubljivanju s hranom, najbolje se slaže s masnijom plavom ribom poput dimljenog lososa ili slabije pečenog odreska od tune. Vrlo je zahvalno vino za sljubljivanje s širokom lepezom jela koja uključuje i hladne mesne ili sirne plate, namaze i laganija mesna jela zbog svoje strukture.

Obitelj Siber ima tri ljubavi i strasti – svoju djecu i unučad, obiteljski stomatološki poziv i erdutski vinograd: Na malenom brijegu! Ostavljajući sinovima nekoliko desetljeća vođenu vrhunsku stomatološku ordinaciju u Osijeku, Dušica i Mladen Siber svoj su novi izazov pronašli u Erdutu, otkupivši na zalasku prošlog stoljeća nekoliko hektara vinograda i vinove loze. Nedugo zatim su iz talijanskog Raushedoa, jednog od dva najpoznatija europska rasadnika, u erdutski vinski raj, u prekrasni dunavski meandar donijeli kraljevske sorte, Cabernet Sauvignon i Sauvignon Blanc. Precizno, filigranski, kao i u prethodnom poslu, stvorili su ubrzo vrhunsko grođe i vrhunske butelje vina, šireći se postupno na 10 hektara i jačajući izazove uzgojem Muškata žutog, kreirajući cRose, potom i prvi pjenušac na ovim prostorima. Struka je ubrzo prepoznala plemenitu i odmjerenu vinarsku ruku, a dodjelom brojnih priznanja i nagrada, sve do srebra i bronce na londonskom Decanteru ’17. godine.

Dodatni preporučeni proizvodi