Süber Pjenušac Rose Brut

Pjenušavi rose asocira na vrlo popularno mirno ružičasto vine istog vinara uz jasno naglašenu svježinu i iskričavost pjenušca. Primarne arome upućuju na crveno voće, malinu, crveni ribiz, na nepcu je razigran, ali lijepog zaobljenog tijela što odaje naznake da je rađen od sorte cabernet sauvignon.

Dostupno

Za veće količine pošaljite upit.

SKU
000843
Boca
0,75 l
145,00kn 19,24 € 1€=7.5345kn
Više od vinara

Besplatna dostava za narudžbe iznad 500 kuna. Više...

Sigurno plaćanje kreditnim karticama i drugim načinima. Više...

Potražite savjete odabira vina za poklon za odgovarajuću prigodu. Više...

Više informacija
Vinar Süber
Sorta Cabernet Sauvignon
Boca 0,75 l
Boja ružičasto
Kvaliteta vrhunsko
Slador Brut
Alkohol 12,0%
Regija Istočna kontinentalna Hrvatska
Podregija Podunavlje
Vinogorje Erdut
Napišite svoju recenziju
Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Molimo, prijavite se ili kreirajte račun
  1. Zašto pjenušci nemaju oznaku godine berbe? Zašto pjenušci nemaju oznaku godine berbe? Berba se odnosi na samu godinu berbe grožđa. Dakle, berba vina predstavlja vino nastalo od grožđa koje je sve uzgojeno u određenoj, odnosno navedenoj godini. Ona je ujedno i jednostavni pokazatelj odnosa između grožđa, godišnjeg vremena i namjere vinara.
  2. Pjenušavo ljetno osvježenje Pjenušavo ljetno osvježenje Ovogodišnje je ljeto tek u drugoj polovini srpnja ostvarilo prave ljetne temperature, a ovog puta skloni smo osvježenje potražiti u pjenušavim vinima. Ponudu proširujemo s 3 nova pjenušca iz Feravina i preporučamo još 2 pjenušava vina za idealno ljetno temperiranje.

Pjenušavi rose asocira na vrlo popularno mirno ružičasto vine istog vinara uz jasno naglašenu svježinu i iskričavost pjenušca. Primarne arome upućuju na crveno voće, malinu, crveni ribiz, na nepcu je razigran, ali lijepog zaobljenog tijela što odaje naznake da je rađen od sorte cabernet sauvignon.

Konzumirati kao aperitiv ili uz hladna predjela od dimljene ribe, carpaccio od hobotnice te meke sireve.

Obitelj Siber ima tri ljubavi i strasti – svoju djecu i unučad, obiteljski stomatološki poziv i erdutski vinograd: Na malenom brijegu! Ostavljajući sinovima nekoliko desetljeća vođenu vrhunsku stomatološku ordinaciju u Osijeku, Dušica i Mladen Siber svoj su novi izazov pronašli u Erdutu, otkupivši na zalasku prošlog stoljeća nekoliko hektara vinograda i vinove loze. Nedugo zatim su iz talijanskog Raushedoa, jednog od dva najpoznatija europska rasadnika, u erdutski vinski raj, u prekrasni dunavski meandar donijeli kraljevske sorte, Cabernet Sauvignon i Sauvignon Blanc. Precizno, filigranski, kao i u prethodnom poslu, stvorili su ubrzo vrhunsko grođe i vrhunske butelje vina, šireći se postupno na 10 hektara i jačajući izazove uzgojem Muškata žutog, kreirajući cRose, potom i prvi pjenušac na ovim prostorima. Struka je ubrzo prepoznala plemenitu i odmjerenu vinarsku ruku, a dodjelom brojnih priznanja i nagrada, sve do srebra i bronce na londonskom Decanteru ’17. godine.

Dodatni preporučeni proizvodi