Süber Sibernet 2015

Sibernet je slatko aromatizirano crveno vino na bazi cabernet sauvignona koji je njegovan u barrique bačvi uz dodatak rakije od višnje i više začina. Ovaj vinski iskorak u vinariji doživljavaju kao istraživanje mogućnosti svog aduta iz crvenog sortimenta.

Dostupno

Za veće količine, molimo pošaljite upit.

SKU
000980
Boca
0,5 l
135,00 kn
Više od vinara

Besplatna dostava za narudžbe iznad 500 kuna. Više...

Sigurno plaćanje kreditnim karticama i drugim načinima. Više...

Ostvarite 10% popusta na iznos prilikom kupnje 6 i više boca. Više...

Više informacija
Vinar Süber
Sorta Kupaža
Berba 2015
Boca 0,5 l
Boja crveno
Kvaliteta (bez oznake)
Slador slatko
Alkohol 18,0%
Regija Istočna kontinentalna Hrvatska
Podregija Podunavlje
Vinogorje Erdut
Napišite svoju recenziju
Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Molimo, prijavite se ili kreirajte račun
  1. Uživanje u vinu za vrijeme izolacije Uživanje u vinu za vrijeme izolacije U vrlo kratko vrijeme, naš se svijet okrenuo naglavačke. Zabranjena su javna okupljanja, razna događanja su odgođena, zatvoreni su restorani i kafići, a čak samo se morali odreći i tako uobičajene aktivnosti kao što je okupljanje s prijateljima. Zbog svih ovih zabrana koje nam govore da se društveno distanciramo niti jedna se društvena aktivnost ne može uzeti zdravo za gotovo, a ima li društvenije aktivnosti od pijenja vina?

Sibernet je slatko aromatizirano crveno vino na bazi cabernet sauvignona koji je njegovan u barrique bačvi uz dodatak rakije od višnje i više začina. Ovaj vinski iskorak u vinariji doživljavaju kao istraživanje mogućnosti svog aduta iz crvenog sortimenta.

Konzumirati samostalno uz dovoljno vremena ili uz suhe biskvite ili slastice.

Obitelj Siber ima tri ljubavi i strasti – svoju djecu i unučad, obiteljski stomatološki poziv i erdutski vinograd: Na malenom brijegu! Ostavljajući sinovima nekoliko desetljeća vođenu vrhunsku stomatološku ordinaciju u Osijeku, Dušica i Mladen Siber svoj su novi izazov pronašli u Erdutu, otkupivši na zalasku prošlog stoljeća nekoliko hektara vinograda i vinove loze. Nedugo zatim su iz talijanskog Raushedoa, jednog od dva najpoznatija europska rasadnika, u erdutski vinski raj, u prekrasni dunavski meandar donijeli kraljevske sorte, Cabernet Sauvignon i Sauvignon Blanc. Precizno, filigranski, kao i u prethodnom poslu, stvorili su ubrzo vrhunsko grođe i vrhunske butelje vina, šireći se postupno na 10 hektara i jačajući izazove uzgojem Muškata žutog, kreirajući cRose, potom i prvi pjenušac na ovim prostorima. Struka je ubrzo prepoznala plemenitu i odmjerenu vinarsku ruku, a dodjelom brojnih priznanja i nagrada, sve do srebra i bronce na londonskom Decanteru ’17. godine.