Testament Babić Dalmatian Dog 2018

Vino dobiveno od autohtone sorte Babić metodom spontane malolaktičke fermentacije, odležavalo je u spremnicima od nehrđajućeg čelika. Ovo crveno vino karakterizira živahna rubin boja dok u mirisu dominiraju note višnje Maraske i aromatično bilje. S dominantnim voćnim aromama na nepcu u okusu je voćno s ugodnim kiselinama što ovo vino održava svježim.

Dostupno

Za veće količine, molimo pošaljite upit.

SKU
001119
Boca
0,75 l
68,00 kn
Više od vinara

Besplatna dostava za narudžbe iznad 500 kuna. Više...

Sigurno plaćanje kreditnim karticama i drugim načinima. Više...

Ostvarite 10% popusta na iznos prilikom kupnje 6 i više boca. Više...

Više informacija
Vinar Testament
Sorta Babić
Berba 2018
Boca 0,75 l
Boja crveno
Kvaliteta vrhunsko
Slador suho
Alkohol 14,0%
Regija Primorska Hrvatska
Podregija Srednja i južna Dalmacija
Napišite svoju recenziju
Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Molimo, prijavite se ili kreirajte račun
  1. Vinarija Testament i Vinita daruju -15% na 3 etikete Vinarija Testament i Vinita daruju -15% na 3 etikete Vinogradi vinarije Testament nalaze se u vinorodnom kraju u neposrednoj blizini srednjovjekovnog grada Šibenika. Specifični vremenski uvjeti te posebnost tamošnjeg tla od vinove loze traže stalnu borbu za opstanak, a taj se vjekovni ritual osjeti i vidi u intenzivnijim i dubljim bojama te okusima i mirisima njihovih vina. Vinarija Testament posebna je i po tome što je na svjetskim ocjenjivanjima poput Decanter World Wine Awards (DW

Vino dobiveno od autohtone sorte Babić metodom spontane malolaktičke fermentacije, odležavalo je u spremnicima od nehrđajućeg čelika. Ovo crveno vino karakterizira živahna rubin boja dok u mirisu dominiraju note višnje Maraske i aromatično bilje. S dominantnim voćnim aromama na nepcu u okusu je voćno s ugodnim kiselinama što ovo vino održava svježim.

Sljubiti s tjesteninom carbonara, jelima od crvenog mesa i jačim ovčjim sirevima.

Dalmacija i Šibenik s okolicom puni su prirodnih ljepota koje oduzimaju dah, poput brojnih i slikovitih vinograda koji krase osunčane obronke. Vinogradi vinarije Testament nalaze se u vinorodnom kraju u neposrednoj blizini srednjovjekovnog grada Šibenika. Specifični vremenski uvjeti te posebnost tamošnjeg tla od vinove loze traže stalnu borbu za opstanak, a taj se vjekovni ritual osjeti i vidi u intenzivnijim, dubljim i punijim bojama, okusima i mirisima njihovih vina. Stručni enolog vinarije, autoritet za dalmatinska vina, uz pomoć inovativne tehnologije, stvorio je bogata i kompleksna vina koja vas svojim opojnim okusom približavaju prirodi.

Dodatni preporučeni proizvodi