Testament Babić mali t 2016

Mali t je ekološko vino koje je ujedno i "mlađi brat" Testament Babića koji je odležao u inoxu. Ovu etiketu odlikuje izražena voćnost i elegancija. Mali t je živahan, razigran i moderan. Istinsko vino terroira.

Trenutno nedostupno
SKU
001081
Boca
0,75 l
60,00 kn
Više od vinara

Besplatna dostava za narudžbe iznad 500 kuna. Više...

Sigurno plaćanje kreditnim karticama i drugim načinima. Više...

Potražite savjete odabira vina za poklon za odgovarajuću prigodu. Više...

Više informacija
Vinar Testament
Sorta Babić
Berba 2016
Boca 0,75 l
Boja crveno
Kvaliteta vrhunsko
Alkohol 14,0%
Regija Primorska Hrvatska
Podregija Srednja i južna Dalmacija
Napišite svoju recenziju
Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Molimo, prijavite se ili kreirajte račun

Mali t je ekološko vino koje je ujedno i "mlađi brat" Testament Babića koji je odležao u inoxu. Ovu etiketu odlikuje izražena voćnost i elegancija. Mali t je živahan, razigran i moderan. Istinsko vino terroira.

Dalmacija i Šibenik s okolicom puni su prirodnih ljepota koje oduzimaju dah, poput brojnih i slikovitih vinograda koji krase osunčane obronke. Vinogradi vinarije Testament nalaze se u vinorodnom kraju u neposrednoj blizini srednjovjekovnog grada Šibenika. Specifični vremenski uvjeti te posebnost tamošnjeg tla od vinove loze traže stalnu borbu za opstanak, a taj se vjekovni ritual osjeti i vidi u intenzivnijim, dubljim i punijim bojama, okusima i mirisima njihovih vina. Stručni enolog vinarije, autoritet za dalmatinska vina, uz pomoć inovativne tehnologije, stvorio je bogata i kompleksna vina koja vas svojim opojnim okusom približavaju prirodi.

Dodatni preporučeni proizvodi