Koristimo kolačiće kako bismo osigurali bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost ove Internetske trgovine. Za više detalja pogledajte informacije o kolačićima.

Vina Palihnić Dingač 2018

Ovo crveno vino karakteriziraju srednje izražene tanine, puno tijelo i arome suhog bobičastog voća. 

Dostupno

Za veće količine pošaljite upit.

Boca
0,75 l
SKU
000526
12,61 €
Više od vinara

Besplatna dostava u Hrvatsku za sve narudžbe iznad 70 eura. Više...

Sigurno plaćanje kreditnim karticama i drugim načinima. Više...

Potražite savjete odabira vina za poklon za odgovarajuću prigodu. Više...

Više informacija
Vinar Vina Palihnić
Berba 2018
Boca 0,75 l
Boja crveno
Kvaliteta (bez oznake)
Slador suho
Alkohol 16,0 %
Regija Primorska Hrvatska
Podregija Srednja i južna Dalmacija
Napišite svoju recenziju
Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Molimo, prijavite se ili kreirajte račun
  1. Royal Hill, Stina, Palihnić i Volarević od sada u Vinitinoj ponudi  Royal Hill, Stina, Palihnić i Volarević od sada u Vinitinoj ponudi Iako je naglasak e-vinoteke Vinite bio i ostao na najboljim vinima istočne kontinentalne Hrvatske, našu raznovrsnu ponudu postepeno obogaćujemo odabranim vinarima iz svih hrvatskih vinogorja. Kako bi svaki ljubitelj vinskog svijeta pronašao nešto za sebe, već izvrsnu ponudu naše vinoteke upotpunili smo s vinima čak 4 nove vinarije: Royal Hill, Stina,Vina Palihnić i Volarević.

Vina Palihnić pretvorili su tradiciju življenja s lozom i od loze iz 14. stoljaća 1996. godine u obiteljsku vinariju koja danas broji oko 60 000 vlastitih trsova vinove loze, preko 50 kooperanata te oko 700 000 litara vina od kojih je 50 000 litara njegovano u hrastovim Barrique bačvama. Vina istoimene vinarije su dobitnici brojnih priznanja i nagrada. Izdvajamo šampionsku nagradu za Dingač na Sabatini 2016. i 2019. te šampionsku nagradu za Dingač Riservu na Sabatini 2014. i 2020. godine.