Koristimo kolačiće kako bismo osigurali bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost ove Internetske trgovine. Za više detalja pogledajte informacije o kolačićima.

Zlatno Brdo Cabernet Sauvignon kasna berba 2015

Ekološki proizvedeno vino, organskog uzgoja. Cabernet sauvignon uzgajan je na najboljim položajima Banskog brda, ostavljen na trsu da dehidrira nakon toga izmrzne u nekoliko navrata i tek nakon toga ubere ova esencija caberneta. Vinifikacije je trajala oko 6 tjedana.

Dostupno

Za veće količine pošaljite upit.

Boca
0,75 l
SKU
001284
36,50 €
Više od vinara

Besplatna dostava u Hrvatsku za sve narudžbe iznad 70 eura. Više...

Sigurno plaćanje kreditnim karticama i drugim načinima. Više...

Potražite savjete odabira vina za poklon za odgovarajuću prigodu. Više...

Više informacija
Vinar Zlatno Brdo
Sorta Cabernet Sauvignon
Berba 2015
Boca 0,75 l
Boja crveno
Kvaliteta (bez oznake)
Slador (bez oznake)
Alkohol 13%
Regija Istočna kontinentalna Hrvatska
Podregija Podunavlje
Vinogorje Baranja
Napišite svoju recenziju
Samo registrirani korisnici mogu pisati recenzije. Molimo, prijavite se ili kreirajte račun
  1. Isprobajte i uživajte: Istražite užitke organskih vina Isprobajte i uživajte: Istražite užitke organskih vina Organska vina, također poznata kao ekološka, biodinamička ili održiva vina, postaju sve popularnija među vinskim entuzijastima te jednako tako i kod ekološki osviještenih potrošača. Ova su vina proizvedena od grožđa koje je uzgojeno korištenjem organske poljoprivredne prakse, koja daje prioritet zdravlju tla, ekosustava vinograda i u konačnci - kvaliteti vina. Proizvodnja organskih vina slijedi stroge propise i certifikate kako bi se osiguralo
  2. Četiri nova vinara i nove etikete u Vinitinoj ponudi Četiri nova vinara i nove etikete u Vinitinoj ponudi Osim 4 nova vinara koja dolaze iz čak 4 vinske podregije, svoju smo ponudu obogatili i ponudom raznih vrhunskih etiketa koje Vas neće ostaviti ravnodušnima. U nastavku pročitajte pokoju zanimljivost o novim vinarijama te saznajte o kojim novitetima je riječ.

U prijestolnici vinske Baranje, pitoresknom Zmajevcu smještena je vinarija Zlatno brdo koja proizvodi autentična vina, iznimne kvalitete kao produkt sinergije tradicionalnog pristupa i najnovijih znanstveno – tehnoloških dostignuća. Vinograd kao najčvršće uporište, ekološki pristup, minimalne intervencije u procesu vinifikacije i težnja ka izvrsnosti, uz energiju, entuzijazam i uzajamno poštovanje motiviranih djelatnika temelji su vinarije Zlatno brdo.